Λοβέρδος: «Θέλουμε ένα μεγάλο κόμμα, το οποίο θα παίζει ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις»

Λοβέρδος: «Θέλουμε ένα μεγάλο κόμμα, το οποίο θα παίζει ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις»

« Προσωπικά λέω και δηλώνω, δεν με νοιάζει τι ψήφισαν οι πολίτες το 2019, τι ψήφισαν στο δημοψήφισμα το 2015, στις δύο εκλογές, τι ψήφισαν το 2012. Έντεκα εκατομμύρια Ελληνίδες και Έλληνες καλούνται στην κάλπη», τόνισε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ

loverdos
Κάλεσμα σε όλους τους Έλληνες να ψηφίσουν στις επικείμενες εκλογές για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, έκανε από την Κέρκυρα ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος έφτασε στο νησί λίγο μετά τις 8:00 το βράδυ, προκειμένου να πραγματοποιήσει πολιτική ομιλία σε μέλη και φίλους του κόμματός του.

«'Ανδρες, γυναίκες, νέοι, γέροι, όλες οι ηλικίες καλούνται να προσέλθουν στην κάλπη μας. Δεν θέλουμε να περιορίσουμε και να αφήσουμε απέξω κανέναν και καμία. Όλες οι κυρίες και όλοι οι κύριοι θα είναι δεκτοί. Αυτή ήταν η φιλοσοφία μας από το 2004 που ανοίξαμε την αγκαλιά μας και καλέσαμε όλους τους πολίτες, γυναίκες, άντρες, να έρθουνε στις κάλπες μας. Προσωπικά λέω και δηλώνω, δεν με νοιάζει τι ψήφισαν οι πολίτες το 2019, τι ψήφισαν στο δημοψήφισμα το 2015, στις δύο εκλογές, τι ψήφισαν το 2012. Έντεκα εκατομμύρια Ελληνίδες και Έλληνες καλούνται στην κάλπη. Γιατί δεν θέλουμε ένα μικρό ΚΙΝΑΛ, θέλουμε ένα μεγάλο κόμμα το οποίο θα παίζει ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις» ανέφερε, μεταξύ άλλων, σε δηλώσεις του ο κ. Λοβέρδος.

«Στα 22 χρόνια που είμαι πολιτικός, υπουργός, βουλευτής, δεν έχω σχολιάσει αρνητικά καμιά δημοσκόπηση. Πολλές απ' αυτές δε μ' αρέσανε, αλλά τις αποδέχομαι όπως είναι. Θεωρώ πράξη πολιτικής ανοησίας αυτό που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ που "κυνηγάει" μέσα ενημέρωσης και εταιρείες δημοσκοπήσεων. Είναι το ίδιο που έκανε που "κυνηγούσε" τις τράπεζες, με αποτέλεσμα να μην υπογράφει κανένας υπάλληλος της τραπέζης κανένα δάνειο. Πληρώνουμε αυτού του κόμματος την αμετροέπεια. Οι δημοσκοπήσεις τώρα, εμένα με χαροποιούν. Με δείχνουν όλες πρώτο, στο μεγάλο εκλογικό σώμα, αλλά δε σημαίνει τίποτα αυτό. Θα το δείξει η κάλπη», σημείωσε.

Με αφορμή και το σημερινό 40ήμερο μνημόσυνο της Φώφης Γεννηματά, ο κ. Λοβέρδος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην απώλεια της χαρακτηρίζοντας την ως σοκαριστικό γεγονός για τον ίδιο, ενώ επισήμανε ότι «μέχρι τις εκλογές έχουν όλοι οι υποψήφιοι για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής την υποχρέωση να είναι σοβαροί».

«Ήταν όλα σοκαριστικά και τώρα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν θα την ξαναδούμε. Συνεπώς και για αυτό το λόγο, έχουμε την υποχρέωση μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου να είμαστε πάρα πολύ σοβαροί και στη μνήμη της και για τις ανάγκες πάνω απ' όλα που έχει η πατρίδα μας και οι πολίτες. Να είμαστε πάρα πολύ σοβαροί, δηλαδή μόνο πολιτική, να ανταλλάσσουμε επιχειρήματα», κατέληξε στις δηλώσεις του ο κ. Λοβέρδος.



Ειδήσεις σήμερα:

Με «ήπια συμπτώματα» οι ασθενείς που μολύνθηκαν από τη μετάλλαξη Omicron στη Νότια Αφρική


Το «κλικ» της χαράς στο πρόσωπο της 81χρονης θέλει να απαθανατίσει ο Τσακαλίδης στην Εύβοια, μετά το εξώφυλλο στο «TIME»

Κλειστό το ΣτΕ έως την Τετάρτη λόγω βλάβης του μετασχηματιστή μέσης τάσεως από τη νεροποντή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης