Ανδρέας Τσούνης για Φώφη Γεννηματά: Εύχομαι να μείνει χαραγμένη στη μνήμη όλων

Ανδρέας Τσούνης για Φώφη Γεννηματά: Εύχομαι να μείνει χαραγμένη στη μνήμη όλων

«Στη μνήμη, στην παρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματά, πρόκειται για ένα είδος πολιτικού μνημόσυνου μετά το θρησκευτικό στο οποίο παραβρεθήκαμε. Την τιμήσαμε ως σύζυγο, μητέρα, ως άνθρωπο», ανέφερε χαρακτηριστικά

5442263
Λίγο μετά το τέλος της παρουσίασης της ανανεωμένης πρόσοψης και της εισόδου του κτιρίου του ΠΑΣΟΚ, στη Χαριλάου Τρικούπη, ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά μιλώντας σε δημοσιογράφους τόνισε πως «εύχομαι να μείνει χαραγμένη στη μνήμη όλων».

«Στη μνήμη, στην παρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματά, πρόκειται για ένα είδος πολιτικού μνημόσυνου μετά το θρησκευτικό στο οποίο παραβρεθήκαμε. Την τιμήσαμε ως σύζυγο, μητέρα, ως άνθρωπο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Τσούνης. «Σήμερα την τιμά και το κόμμα, γιατί εκτός από τα βιολογικά παιδιά της Φώφης, ήρθαμε να τιμήσουμε και το πολιτικό τέκνο της Φώφης Γεννηματά, το Κίνημα Αλλαγής. Εύχομαι να μείνει στη μνήμη χαραγμένη, στη μνήμη όλων των ανθρώπων», κατέληξε ο κ. Τσούνης.

Υπενθυμίζεται πως η αναμορφωμένη πρόσοψη και είσοδος του κτιρίου σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε με πρωτοβουλία της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά. 


Ειδήσεις σήμερα:

Ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ ξανά στη Χαριλάου Τρικούπη στα αποκαλυπτήρια της νέας πρόσοψης


Θετικοί στη μετάλλαξη Omicron βρέθηκαν στην Ολλανδία 13 επιβάτες πτήσεων από Νότια Αφρική


Αναλένα Μπέρμποκ: Οι προτεραιότητες της πρώτης γυναίκας ΥΠΕΞ της Γερμανίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης