Υπερψηφίζει τους νέους Ποινικούς Κώδικες ο Λοβέρδος: «Είναι δυνατόν βουλευτές να καταψηφίσουν τη ρύθμιση για τους βιασμούς ανηλίκων;»

Υπερψηφίζει τους νέους Ποινικούς Κώδικες ο Λοβέρδος: «Είναι δυνατόν βουλευτές να καταψηφίσουν τη ρύθμιση για τους βιασμούς ανηλίκων;»

«Είναι δυνατόν να υπάρχουν βουλευτές που θα καταψηφίσουν τη ρύθμιση για τους βιασμούς ανηλίκων και παράλληλα θα βγαίνουν στις τηλεοράσεις με δάκρυα για όσα συμβαίνουν γύρω μας; Είναι ψεύτες αυτοί που θα το κάνουν », τονίζει ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής

loverdos
Σφοδρή κριτική σε όσους καταψηφίζουν τις διατάξεις τoυ Ποινικού Κώδικα που αυστηροποιούν τις ποινές για βιαστές ανηλίκων άσκησε ο Ανδρέας Λοβέρδος στρέφοντας τα πυρά και κατα μελών του δικού του κόμματος.

«Θεωρώ αδιανόητο να υπάρχουν τοποθετήσεις επί άλλων θεμάτων την στιγμή που η εισηγήτριά μας, η κυρία Γιαννακοπούλου επισημαίνει διαρκώς την ανάγκη αυστηροποίησης των Ποινικών Κωδίκων. Την στιγμή που η αείμνηστη πρόεδρός μας έχει ασκήσει κριτική στην  κυβέρνηση για το ίδιο θέμα», είπε χαρακτηριστικά για να προσθέσει: «Είναι δυνατόν να υπάρχουν βουλευτές που θα καταψηφίσουν τη ρύθμιση για τους βιασμούς ανηλίκων και παράλληλα θα βγαίνουν στις τηλεοράσεις με δάκρυα για όσα συμβαίνουν γύρω μας; Είναι ψεύτες αυτοί που θα το κάνουν. Είναι δυνατόν να λέμε "όχι" και να αναζητούμε ψευτοδικαιολογίες σε ψευδομελέτες;».

Ο Ανδρέας Λοβέρδος υπογράμμισε οτι θα υπερψηφίσει επί της αρχής το κυβερνητικό νομοσχέδιο και τις περισσότερες διατάξεις ασκώντας ωστόσο κριτική στην ρύθμιση για την διασπορά ψευδών ειδήσεων για την οποία είπε ότι συμφωνεί με την ΕΣΗΕΑ. 

Ειδήσεις σήμερα:

Πίστωση χρόνου στα νέα μέτρα και στο βάθος σούπερ μάρκετ

Plan b με τον ιδιωτικό τομέα στη «μάχη» κατά του κορωνοϊού - 900 εισαγωγές σε 48 ώρες

«Μπούμερανγκ» υπέρ της κυβέρνησης γύρισε η επίθεση της Ολλανδής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης