Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Επισήμως υποψήφιοι οι έξι για την ηγεσία του κόμματος

 Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρόεδρος της ΕΔΕΚΑΠ Θεόδωρος Καπετανάκης και οι κ.κ Ανδρουλάκης, Γερουλάνος, Καστανίδης, Λοβέρδος, Παπανδρέου και Χρηστίδης πληρούν τις προϋποθέσεις για να είναι υποψήφιοι - Η απόφαση για την ανακήρυξη των υποψηφιοτήτων ήταν ομόφωνη

kinal-ipopsifioi-arthro
Το απόγευμα της Παρασκευής ολοκληρώθηκε ο προβλεπόμενος έλεγχος των υπογραφων που κατατέθηκαν χθες Πέμπτη από τους υποψηφίους προέδρους του ΚΙΝΑΛ. Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρόεδρος της ΕΔΕΚΑΠ Θεόδωρος Καπετανάκης και οι έξι πληρούν τις προϋποθέσεις για να είναι υποψήφιοι. Η απόφαση για την ανακήρυξη των υποψηφιοτήτων ήταν ομόφωνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Επιτροπή Δεοντολογίας Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΔΕΚΑΠ) του Κινήματος Αλλαγής ολοκληρώνοντας την Παρασκευή 22/10/2021 στις 18:30 το απόγευμα τον προβλεπόμενο έλεγχο των υπογραφών που κατατέθηκαν για την ανακήρυξη των υποψηφίων Προέδρων του Κινήματος έως την Πέμπτη 21/10/2021 στις 18:00 διαπίστωσε τα εξής :

Και οι 6 υποψήφιοι πληρούν τις προϋποθέσεις που ορίζει το Καταστατικό και συγκεκριμένα τη συγκέντρωση υπογραφών είτε του 15% των μελών της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, είτε της συγκέντρωσης 5000 υπογραφών μελών.

Με δεδομένο το γεγονός ότι μετά τη σχετική επεξεργασία και έλεγχο των υπογραφών, όλοι οι υποψήφιοι κατέθεσαν μοναδικές υπογραφές πολλαπλάσιες του προβλεπόμενου ορίου για την ανακήρυξή τους,

αποφάσισε ομόφωνα :


Ανακηρύσσει ως υποψήφιους για το αξίωμα του Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής τους :

Κλείσιμο
ΝΙΚΟ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

ΠΑΥΛΟ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ

ΧΑΡΗ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ

ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΒΕΡΔΟ

ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

ΠΑΥΛΟ ΧΡΗΣΤΙΔΗ

Η ΕΔΕΚΑΠ καλεί τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος Αλλαγής οι οποίοι ήδη δείχνουν τη συστράτευσή τους και τη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία, να συμβάλλουν για τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή όλων των μελών και φίλων του Κινήματος, στην δημοκρατική διαδικασία εκλογής Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής.

Η ΕΔΕΚΑΠ συνεχίζει το έργο που έχει αναλάβει σύμφωνα με το Καταστατικό του Κινήματος καθώς και την από 3/10/2021 απόφαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής για την επιτυχή έκβαση της εκλογικής διαδικασίας.


Για την ΕΔΕΚΑΠ

Ο Πρόεδρος

ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ



Ειδήσεις σήμερα:

Με μάσκες και αυστηρή διάρκεια μίας ώρας οι φετινές παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου

Τουρισμός: Σπάει τα ρεκόρ το νότιο Αιγαίο τον Οκτώβριο - Ξεπερνά ακόμα και τις επιδόσεις του 2019

Επίθεση με βιτριόλι: Πλησιάζει η ώρα των ενόρκων για την Έφη Κακαράντζουλα μετά την αγόρευση «καταπέλτη» του εισαγγελέα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης