Γιώργος Παπανδρέου: «Κράσαρε» η ιστοσελίδα - Εξασφαλίζει τις υπογραφές από την Κεντρική Επιτροπή

Γιώργος Παπανδρέου: «Κράσαρε» η ιστοσελίδα - Εξασφαλίζει τις υπογραφές από την Κεντρική Επιτροπή

«Κράσαρε» η ηλεκτρονική σελίδα που συλλέγει υπογραφές για την στήριξη της υποψηφιότητας του - Την Πέμπτη λήγει η προθεσμία συλλογής υπογραφών για όλους τους υποψήφιους

5405469
Μέσα σε λίγες ώρες «κράσαρε» η ηλεκτρονική σελίδα που συλλέγει υπογραφές για την στήριξη της υποψηφιότητας του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, ο Γιώργος Παπανδρέου.

Σύμφωνα με τους συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού, αρκετοί χρήστες μπήκαν ταυτόχρονα με αποτέλεσμα να μην αντέξει τον όγκο η ιστοσελίδα.

Μέσα σε λιγότερο από δυο ώρες υπέγραψαν περίπου 2000 μέλη υπέρ της υποψηφιότητας του Γιώργου Παπανδρέου. Ωστόσο σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του ο ίδιος έχει ήδη συγκεντρώσει τον απαιτούμενο αριθμό από τα μέλη της Κεντρικής επιτροπής του κόμματος.

IMG_9620


Υπενθυμίζεται πως για να κηρυχθεί κάποιος επισήμως υποψήφιος και να διεκδικήσει την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής πρέπει να έχουν υπογράψει 5.000 μέλη ή τουλάχιστον 45 μέλη της ΚΠΕ. Την Πέμπτη λήγει η προθεσμία συλλογής υπογραφών για όλους τους υποψήφιους.


Ειδήσεις σήμερα:

Σκάνδαλο στη «Bild»: Πώς o διευθυντής σύνταξης «έριχνε» τις γυναίκες στο κρεβάτι του - Οι δωροδοκίες, οι υποσχέσεις και τα πλαστά έγγραφα

Τσιόδρας: Με τα εμβόλια έχουμε αποφύγει 8.400 θανάτους και 5.500 διασωληνώσεις

Οικονόμου: «Όχι» σε διόδια στο κέντρο της Αθήνας - Τι είπε για τον Δακτύλιο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης