Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Microsoft στη Νέα Υόρκη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Microsoft στη Νέα Υόρκη

Κατά τη συνάντηση επισημάνθηκε ότι οι επενδύσεις της Microsoft εξελίσσονται στην Ελλάδα παρά την πανδημία – Τον Νοέμβριο πιθανόν τα αποκαλυπτήρια του πρότζεκτ του διαδικτυακού κολοσσού στην Αρχαία Ολυμπία

mitsotakis_bradsmith
Με τον Πρόεδρο της Microsoft, Μπραντ Σμιθ συναντήθηκε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη Νέα Υόρκη, που βρίσκεται εκεί για τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης επισημάνθηκε ότι οι επενδύσεις της Microsoft στην Ελλάδα προχωρούν παρά την πανδημία και υπογραμμίστηκε η μεγάλη αναπτυξιακή δυναμική που έχει αποκτήσει η ελληνική οικονομία.

Ο κ. Μητσοτάκης είχε γνωρίσει και συναντηθεί με τον Brad Smith στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός, τον Ιανουάριο του 2020. Στη συνέχεια προέκυψε το ενδιαφέρον της Microsoft για την Αρχαία Ολυμπία και πιθανόν τα αποκαλυπτήρια του πρότζεκτ να πραγματοποιηθούν τον Νοέμβριο, στην Ολυμπία.


Παράλληλα, προχωρά η μεγάλη επένδυση για την κατασκευή Data Centers στην Αττική και σε μερικούς μήνες θα ξεκινήσουν οι εργασίες, ενώ το γραφείο της Microsoft στην Ελλάδα έχει μία από τις μεγαλύτερες αυξήσεις σε αριθμό υπαλλήλων από όλα τα γραφεία παγκοσμίως.


Ειδήσεις σήμερα:

To «αντίο» Τσίπρα στη Μέρκελ: Από το πρώτο τηλεφώνημα που του έκανε, στο δείπνο σε ψαροταβέρνα του Πειραιά


Μίνι lockdown σε Καστοριά, Ξάνθη και Δράμα


Η λοίμωξη Covid-19 αυξάνει την πιθανότητα εμφάνισης αυτοάνοσης πάθησης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης