ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη για την επίσκεψη στο Δαμάσι: Ξεπέρασε κάθε όριο θράσους και γκεμπελικής προπαγάνδας

ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη για την επίσκεψη στο Δαμάσι: Ξεπέρασε κάθε όριο θράσους και γκεμπελικής προπαγάνδας

«Από τις 3 Μαρτίου που έγινε ο σεισμός, οι κάτοικοι της περιοχής έχουν λάβει από το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη μόνο το αρχικό βοήθημα των 600 ευρώ» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης

syriza
«Ο κ. Μητσοτάκης ξεπέρασε σήμερα κάθε όριο θράσους και γκεμπελικής προπαγάνδας», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι «χωρίς ντροπή πήγε στο σεισμόπληκτο Δαμάσι να εγκαινιάσει το σχολείο που κατασκεύασε εξ ολοκλήρου ιδιωτική εταιρεία την ώρα που 50 μέτρα πιο μακριά οι κάτοικοι, 7 μήνες τώρα, μένουν σε κοντέινερ αντιμετωπίζοντας την αδιαφορία της επίσημης πολιτείας».

«Από τις 3 Μαρτίου που έγινε ο σεισμός, οι κάτοικοι της περιοχής έχουν λάβει από το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη μόνο το αρχικό βοήθημα των 600 ευρώ ενώ τα χρήματα για την κατεστραμμένη οικοσκευή άρχισαν να τα λαμβάνουν μόλις πριν από ένα μήνα!!!», υπογραμμίζει η αξιωματική αντιπολίτευση.

«Είναι δε τέτοιο το μέγεθος της αθλιότητας των επιτελών του κ. Μητσοτάκη που μόλις πριν από μια εβδομάδα εμφανίστηκαν ειδικά συνεργεία για να καθαρίσουν τα μπάζα από τα κατεστραμμένα σπίτια εν όψει της επίσκεψης Μητσοτάκη», συνεχίζει, τονίζοντας πως «δεκάδες οικογένειες σε Δαμάσι και Μεσοχώρι ακόμα περιμένουν τα άτοκα δάνεια για να αρχίσουν τις εργασίες επισκευής των σπιτιών τους και ετοιμάζονται να ζήσουν τον χειμώνα στα κοντέινερ».

«Αυτό βέβαια ελάχιστα ενδιαφέρει τον κ. Μητσοτάκη. Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι ένα καλό πλάνο για να μπορεί να πει τα χυδαία ψέματά του», καταλήγει.

Ειδήσεις σήμερα:

Προσλήψεις σε Πυροσβεστική και Λιμενικό Σώμα - Πότε λήγουν οι αιτήσεις

Φορολοταρία: Αναμορφώνεται και θα μοιράζει έως και 50.000 ευρώ - Τι αλλάζει, ποιοι ευνοούνται

Mad Clip: Το τελευταίο ηχητικό ντοκουμέντο του τράπερ - «Με αυτά τα λάστιχα που έχω, θα φύγουμε σε καμιά στροφή»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης