Δημητριάδης σε Άδωνι: Περαστικά και γρήγορα

Δημητριάδης σε Άδωνι: Περαστικά και γρήγορα

Δείτε το τουίτ του Γρηγόρη Δημητριάδη, διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου, μετά την ανακοίνωση του Άδωνι Γεωργιάδη ότι μολύνθηκε με κορωνοϊό

grigoris_dimitriadis
Με ένα σύντομο tweet ο γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης, ευχήθηκε στον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη μετά και την ανακοίνωση του δεύτερου στην οποία σημείωνε ότι βρέθηκε θετικός στον COVID-19.

«Περαστικά και γρήγορα», αναφέρει στην ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου ο οποίος διατηρεί στενή διαπροσωπική σχέση με τον υπουργό Ανάπτυξης.




Υπενθυμίζεται ότι όπως ο ίδιος ο κ. Γεωργιάδης αποκάλυψε με ανάρτησή του στο Twitter, χθες το βράδυ ανέβασε πυρετό αν και την ίδια μέρα το πρωί είχε υποβληθεί σε rapid test, μετά την τηλεοπτική εμφάνισή του στον ΑΝΤ1, και εντοπίστηκε να είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Κλείσιμο
Παράλληλα ο υπουργός Ανάπτυξης αναφέρει πως είναι 49 ετών «και ο μόνος λόγος που ξέρω ότι θα το περάσω ήπια είναι το γεγονός ότι είμαι πλήρως εμβολιασμένος». Σημειώνει δε πως «αυτονοήτως μπαίνω σε καραντίνα έως ότου μου περάσει, είμαι όμως καλά και θα εξακολουθήσω να εργάζομαι κανονικά μέσω Διαδικτύου».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης