Δημοσκόπηση: Απαραίτητες οι απαγορεύσεις για τους ανεμβολίαστους λέει το 54%

Δημοσκόπηση: Απαραίτητες οι απαγορεύσεις για τους ανεμβολίαστους λέει το 54%

Με 12,8 ποσοστιαίες μονάδες προηγείται η Νέα Δημοκρατία στο γκάλοπ που μετέδωσε το Open - Το 39% θεωρεί τις απαγορεύσεις αδικαιολόγητο διχασμό της κοινωνίας

magazia_estiasi_art
Προβάδισμα 12,8 ποσοστιαίων μονάδων διατηρεί η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Alco που μεταδόθηκε από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open.



Στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων η ΝΔ συγκεντρώνει 36,9%, ο ΣΥΡΙΖΑ 24,1%, το ΚΙΝΑΛ 7%, το ΚΚΕ 5,5%, η Ελληνική Λύση 4,6% και το ΜέΡΑ25 3,6%.
dimoskopisi__6_
dimoskopisi__7_

Κλείσιμο
Η εικόνα για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό δεν έχει αλλάξει σημαντικά, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να προηγείται με 40% έναντι 22% του Αλέξη Τσίπρα. Το 32% δηλώνει ότι δεν εμπιστεύεται κανέναν από τους δύο.

Για τον νυν πρωθυπουργό το 31% δηλώνει ότι έχει καλύτερη εικόνα από εκείνη που είχε όταν πήγε στην κάλπη. Ίδια ή χειρότερη είναι η σημερινή εικόνα που έχει το 85% των πολιτών για τον Αλέξη Τσίπρα.
dimoskopisi__5_
dimoskopisi__4_

Η κυβέρνηση της ΝΔ θεωρείται από τους ερωτώμενους καλύτερη από εκείνη του ΣΥΡΙΖΑ σε μία σειρά από τομείς και κυρίως στην εξωτερική πολιτική, την οικονομία και την υγεία.
dimoskopisi__3_
dimoskopisi__2__2

Τέλος, το 54% θεωρεί απαραίτητες τις απαγορεύσεις για τους ανεμβολίαστους, ενώ το 39 θεωρεί ότι συνιστούν αδικαιολόγητο διχασμό της κοινωνίας.
dimoskopisi__1__2
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Ειδήσεις σήμερα:

Επίσκεψη Ερντογάν στα Kατεχόμενα: «Άνθρακες» τα δώρα και τα χαρμόσυνα νέα για το ψευδοκράτος

Βίντεο του ΕΚΠΑ για την ανάγκη εμβολιασμού: «Εμβολιαζόμαστε όλοι, αφήνουμε τον κορωνοϊό στο χθες»

Κατ' οίκον εμβολιασμοί: Ανοίγει αύριο η πλατφόρμα - Ραντεβού αυθημερόν με όλα τα εμβόλια - «Καμπανάκι» για την παχυσαρκία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης