Πελώνη για Τσίπρα: Μιλά για διχασμό ο πιο διχαστικός πολιτικός στην μεταπολιτευτική ιστορία

«Οι πολίτες δεν έχουν μνήμη χρυσόψαρου» επισημαίνει η κυβερνητική εκπροσώπος στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ που είπε ότι «ο Μητσοτάκης διχάζει ενώ ο τόπος χρειάζεται ηγεσία να πείθει και να ενώνει»

«Οι πολίτες δεν έχουν μνήμη χρυσόψαρου» δήλωσε την Κυριακή η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, με αφορμή τις αιτιάσεις αιτιάσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, περί διχαστικών πρακτικών της κυβέρνησης. 

«Ο Μητσοτάκης διχάζει ενώ ο τόπος χρειάζεται ηγεσία να πείθει και να ενώνει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας σε συνέντευξή του στο ieidiseis.gr. Απαντώντας, η κυβερνητική εκπρόσωπος αναφέρει μεταξύ άλλων αναφέρει πως «χρειάζεται περίσσιο θράσος ο πιο διχαστικός πολιτικός στη μεταπολιτευτική ιστορία να μιλάει για διχασμό».

Ειδικότερα, στην απάντησή της η Αριστοτελία Πελώνη αναφέρει τα εξής: «Οι πολίτες δεν έχουν μνήμη χρυσόψαρου.  Κάθε φορά που ο κ. Τσίπρας κάνει λόγο για διχασμό, θα του θυμίζουμε τα πεπραγμένα του: το δημοψήφισμα του 2015, το "ή εμείς ή αυτοί", το "ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν", τη χρησιμοποίηση παρακρατικών μηχανισμών για την εξόντωση των πολιτικών του αντιπάλων. Χρειάζεται περίσσιο θράσος ο πιο διχαστικός πολιτικός στη μεταπολιτευτική ιστορία να μιλάει για διχασμό».



Ειδήσεις σήμερα

Ηράκλειο: Τον χτύπησαν μπροστά στη γυναίκα και το παιδί του για μια προσπέραση

Διαρκής η σεισμική δραστηριότητα στη Θήβα - 32 οι δονήσεις μετά τα 4,3 Ρίχτερ

Μητέρα 14χρονης που νόσησε στην κατασκήνωση στα Χανιά: Μου είπαν πως... ίσως έπαθε ηλίαση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr