Δείπνο στην Αντίπαρο για Μητσοτάκη, Τζεφ Μπέζος, Τομ Χανκς και Νταϊάν φον Φύρστενμπεργκ

Δείπνο στην Αντίπαρο για Μητσοτάκη, Τζεφ Μπέζος, Τομ Χανκς και Νταϊάν φον Φύρστενμπεργκ

Στις Κυκλάδες κάνει διακοπές το αφεντικό της Amazon - Ο πρωθυπουργός και η σύζυγός του ήταν στην Τήνο το Σαββατοκύριακο και έλαβαν πρόσκληση από τον μεγαλοπαραγωγό του Χόλιγουντ Μπάρι Ντίλερ

MHTSOTAKH2_2
Ο Τζεφ Μπέζος, ένας από τους πλουσιότερους και ισχυρότερους ανθρώπους στον πλανήτη κάνει διακοπές στα ελληνικά νησιά. Μαζί με τον ιδιοκτήτη της Amazon και ο μεγαλοπαραγωγός του Χόλιγουντ Μπάρι Ντίλερ με τη σύζυγό του -διάσημη σχεδιάστρια- Νταϊάν φον Φύρστενμπεργκ, περιδιαβαίνουν τα ελληνικά νησιά απολαμβάνοντας τις φυσικές ομορφιές του Αιγαίου, την ελληνική φιλοξενία και τις υψηλές γαστρονομικές συνταγές με βάση την ελληνική κουζίνα.

Στην παρέα του Τζεφ Μπέζος με τον Μπάρι Ντίλερ και τη Νταϊάν φον Φύρστενμπεργκ βρίσκεται και ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής του CNN Άντερσον Κούπερ.  

Μαζί με τα συγκεκριμένα πρόσωπα βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής και ο Τομ Χανκς με την ελληνοαμερικανή σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον που κάθε χρόνο κάνουν διακοπές στην Ελλάδα με βάση την Αντίπαρο όπου έχουν και δικό τους σπίτι.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόβσκι-Μητσοτάκη το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε βρίσκονταν στην Τήνο και έλαβαν πρόσκληση για δείπνο στην Αντίπαρο, έπειτα από πρωτοβουλία του μεγαλοεπιχειρηματία Μπάρι Ντίλερ.

Το δείπνο έγινε το βράδυ της Κυριακής. Γύρω από το τραπέζι βρέθηκαν πρόσωπα που ασκούν τεράστια επιρροή σε όλο τον πλανήτη, όπως ο Τζεφ Μπέζος. Μαζί του ο κάτοχος Όσκαρ Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον -που έχουν λάβει και οι δύο ελληνική υπηκοότητα- ο παραγωγός του Χόλιγουντ Μπάρι Ντίλερ και η σύζυγός του σχεδιάστρια μόδας Νταϊάν φον Φύρστενμπεργκ, μαζί με τον δημοσιογράφο του CNN Αντερσον Κούπερ.

H βραδιά κύλησε με χαλαρή συζήτηση για το ελληνικό καλοκαίρι, τα υπέροχα ελληνικά νησιά νησιά, την σύγχρονη εικόνα της Ελλάδας, τις παγκόσμιες τεχνολογικές εξελίξεις αλλά και για σχέδια να γυριστούν κι άλλες ταινίες στη χώρα μας.

Εδώ και μερικές ημέρες η παρέα των rich and famous Τζεφ Μπέζος, Μπάρι Ντίλερ, Νταϊάν φον Φύρστενμπεργκ μαζί με τον Άντερσον Κούπερ, κάνουν διακοπές στα ελληνικά νησιά με την εντυπωσιακή θαλαμηγό «Eos» του κορυφαίου παραγωγού του Χόλιγουντ. Το Σάββατο η παρέα βρέθηκε και στη Σίφνο όπου δείπνησε σε ονομαστό εστιατόριο στην παραλία Πλατύς Γιαλός.

Η ανάρτηση της Νταϊάν φον Φύρστενμπεργκ στο Instagram





Ειδήσεις σήμερα:

Μύκονος: Ο Μπαπέ, η Ψαρού on fire και τα μεταλλαγμένα τζιπ των 150.000 ευρώ

Πυρκαγιές: Νεκροί, καταστροφές και χιλιάδες εκτάσεις καμένης γης σε Κύπρο και Κεφαλονιά


Προολυμπιακό, Τσεχία - Ελλάδα 97-72: Το όνειρο του Τόκιο έγινε... εφιάλτης - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης