Μήνυμα Γεωργιάδη σε ανεμβολίαστους: Κάνουν λάθος όσοι πιστεύουν ότι θα κάθονται το χειμώνα και θα παίρνουν λεφτά

Μήνυμα Γεωργιάδη σε ανεμβολίαστους: Κάνουν λάθος όσοι πιστεύουν ότι θα κάθονται το χειμώνα και θα παίρνουν λεφτά

Mε τον μαζικό εμβολιασμό εξασφαλίζουμε ότι αφήνουμε οριστικά πίσω μας τα lockdown, τόνισε  ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων

5333163
«Αν ξαναμπούμε σε lockdown λόγω του τέταρτου κύματος της πανδημίας η οικονομία θα καταστραφεί»,  επανέλαβε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την ελληνική Οικονομία. Μιλώντας στο OPEN ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι με τον μαζικό εμβολιασμό εξασφαλίζουμε ότι αφήνουμε οριστικά πίσω μας τα lockdown. Παράλληλα έστειλε μήνυμα σε όσους δεν θέλουν να εμβολιαστούν. «Αν κάποιοι δεν θέλουν να εμβολιαστούν, και νομίζουν ότι θα κάθονται τον χειμώνα και θα παίρνουν λεφτά, κάνουν λάθος».

Στη συνέχεια ο Άδωνις Γεωργιάδης υπενθύμισε ότι τους πρώτους μήνες της πανδημίας, η χώρα μας μπόρεσε να στηρίξει την κοινωνία με τα χρήματα που ήρθαν από την Ευρώπη. Τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά και αν δεν εμβολιαστούμε θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε μόνοι μας τα οικονομικά προβλήματα που θα δημιουργηθούν.

Στην ίδια εκπομπή ήταν καλεσμένος και ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργος Καββαθάς. Από την πλευρά του μίλησε και εκείνος για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού από το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού καθώς όπως δήλωσε χαρακτηριστικά «οι επιχειρήσεις δεν αντέχουν νέο κλείσιμο».

Ειδήσεις σήμερα:

Χρήστος Παππάς: Πληροφορίες ότι ετοιμαζόταν να φύγει στο εξωτερικό ο «υπαρχηγός» της Χρυσής Αυγής

Γλυκά Νερά: Η απάντηση της ΕΛΑΣ στα βρετανικά Μέσα για τις «παράνομες δραστηριότητες» του Αναγνωστόπουλου

Υποχωρεί ο καύσωνας, έρχονται βροχές και καταιγίδες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης