Κεραμέως: Χαίρομαι που οι πανελλαδικές θα πραγματοποιηθούν χωρίς εμπόδια

Κεραμέως: Χαίρομαι που οι πανελλαδικές θα πραγματοποιηθούν χωρίς εμπόδια

Το σχόλιο της υπουργού Παιδείας για την απόφαση του Δικαστηρίου που εκρινε παράνομη την αυριανή απεργία των εκπαιδευτικών

Screenshot_2021-06-15_at_9_59_14_PM
Την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, με την οποία κρίνεται παράνομη η απεργια των εκπαιδευτικών και θα συνεχιστούν κανονικά οι Πανελλαδικές, χαιρέτισε η υπουργός Παιδείας.

«Το Δικαστήριο έκανε δεκτή την αγωγή μας, έκρινε παράνομη την αυριανή απεργία στο βαθμό που θα επηρέαζε τις Πανελλαδικές. Χαίρομαι πολύ που οι εξετάσεις των παιδιών μας θα πραγματοποιηθούν χωρίς εμπόδια. Θα συνεχίσουν απρόσκοπτα την προσπάθειά τους για το μέλλον που ονειρεύονται», έγραψε στο Twitter Νίκη Κεραμέως.

Παράνομη κρίθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών η αυριανή απεργία της ΑΔΕΔΥ μέχρι τις 10 το πρωί, όσον αφορά στην συμμετοχή των εκπαιδευτικών και των σωματείων των Μέσων Μεταφοράς.


Το δικαστήριο έκανε εν μέρει δεκτή την προσφυγή του υπουργείου Παιδείας που ζήτησε να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η αυριανή απεργία.

Σημειώνεται, πάντως, ότι η ΑΔΕΔΥ έχει εξαιρέσει τους εκπαιδευτικούς από την απεργιακή κινητοποίηση, ενώ οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς έχουν μεταθέσει τις στάσεις εργασίας τους.

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, αποφάσισε να εξαιρέσει από την απεργιακή κινητοποίηση της 16ης Ιουνίου τους εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τους Υπαλλήλους του Υπουργείου Παιδείας που εμπλέκονται στη διαδικασία των πανελληνίων εξετάσεων» ανακοινώθηκε νωρίτερα.

Ειδήσεις σήμερα

Έρχεται η Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν: Εγκρίνεται το πρόγραμμα ανάκαμψης για την Ελλάδα - 7,5 δισ. μέσα στο 2021 

Παράνομη η απεργία μέχρι τις 10 το πρωί: Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς - Κανονικά οι πανελλαδικές 

«Αερομαχία» Boeing - Airbus: Πώς έφτασε στο τέλος του ο 17ετής εμπορικός πόλεμος 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης