Συνεδρίαση Κ.Ο ΣΥΡΙΖΑ: Στο στόχαστρο του Τσίπρα ο Μητσοτάκης

Συνεδρίαση Κ.Ο ΣΥΡΙΖΑ: Στο στόχαστρο του Τσίπρα ο Μητσοτάκης

Πρώτη διά ζώσης συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της αξιωματικής μετά από καιρό -

tsipras_siriza
Σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις μείζονες κυβερνητικές επιλογές θα κάνει από το βήμα της Ολομέλειας της Bουλής Αλέξης Τσίπρας με αφορμή την αποψινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ στην πρώτη, μετά από καιρό, δια ζώσης συζήτηση με τους βουλευτές του κόμματος θα εξαπολύσει πυρά εναντίον του Κ. Μητσοτάκη, κατηγορώντας τον ότι αρνείται για τρίτη συνεχή εβδομάδα να έρθει στην «ώρα του Πρωθυπουργού» και να απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση για το νέο σύστημα εισαγωγής στα πανεπιστήμια εν μέσω πανδημίας.

Ο κ. Τσίπρας θα αναλύσει το σχέδιο που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ για το σύστημα εισαγωγής εστιάζοντας στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι μαθητές λόγω της πανδημίας, ενώ θα κάνει ειδική αναφορά στα ζητήματα της νέας γενιάς. Με την ομιλία του προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα επιχειρήσει να αναδείξει το μοντέλο που εισηγείται η Κουμουνδούρου για την επανεκκίνηση της οικονομίας με «όχημα» τα κονδύλια από το Ταμείο Ανάκαμψης, θα ασκήσει έντονη κριτική στο Μέγαρο Μαξίμου για την προώθηση σημαντικών αλλαγών στο εργασιακό πεδίο μέσω του νομοσχεδίου που έχει ήδη τεθεί σε διαβούλευση και θα τονίσει την ανάγκη στήριξης της υγιούς επιχειρηματικότητας.

Ηγεσία και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ προετοιμάζουν εκδήλωση για τον εργασιακό χάρτη η οποία θα γίνει μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου και θα συνδεθεί με την δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ να καταργήσει τις σχετικές ρυθμίσεις. Έμφαση δίνουν δε στην ανάδειξη της κοινωνικής ατζέντας. Είναι χαρακτηριστικό ότι κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος δηλώνει ότι εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει τις εκλογές θα καταργήσει τις «αναχρονιστικές διατάξεις» που συμπεριλαμβάνονται στο νομοσχέδιο για την συνεπιμέλεια.


Ειδήσεις σήμερα

Chipita: Την εξαγόρασε η αμερικανική Mondelez έναντι 2 δισ. δολαρίων 

Στα 1.517 τα νέα κρούσματα - 547 οι διασωληνωμένοι, 44 θάνατοι 


Τραγωδία στα Χανιά: Βρέθηκε νεκρό το 11χρονο κοριτσάκι που αγνοείτο από χθες 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης