Μιωνής για Novartis: Στοχοποιήθηκα από «εγκληματική οργάνωση» με αρχηγό τον Παπαγγελόπουλο

Μιωνής για Novartis: Στοχοποιήθηκα από «εγκληματική οργάνωση» με αρχηγό τον Παπαγγελόπουλο

Ποιους κατονομάζει ο επιχειρηματίας σαν μέλη της «συμμορίας» με επικεφαλής τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ - Τι είπε νομικός παράγοντας της τότε κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στον Μιωνή, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο επιχειρηματίας - «Ατοπήματα» των τριών εισαγγελέων διαφθοράς κατά την επίδικη περίοδο κατήγγειλε ο Μιωνής

mionis
Στοιχεία που αφορούν «ατοπήματα» από τους τρεις εισαγγελείς διαφθοράς, αλλά και αναφορά σε συνάντηση που είχε κατά την επίδικη περίοδο της σκευωρίας Novartis με παράγοντα «που ανήκε στον στενό πυρήνα της τότε κυβέρνησης» του ΣΥΡΙΖΑ και ο οποίος του επιβεβαίωσε τις καταγγελίες για εκβιασμό που είχε κάνει, φέρεται να καταθέτει ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνής στον Άρειο Πάγο.

Στην κατάθεσή του ενώπιον της ανακρίτριας -αρεοπαγίτου του Δικαστικού Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου Κωνσταντίνας Αλεβιζοπούλου η οποία ερευνά την σκευωρία της Novartis, ο κ.Μιωνής -σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες- υποστηρίζει την μήνυσή του,  ότι δηλαδή εκείνος, ο συνέταιρός του, Άγγελος Μεταξάς και ο δικηγόρος Σταύρος Παπασταύρου έπεσαν θύματα μιας εγκληματικής οργάνωσης επικεφαλής της οποίας ήταν ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και μέλη της ο εκδότης Ιωάννης Φιλιππάκης, οι δημοσιογράφοι Αλέξανδρος Τάρκας και Γιάννα Παπαδάκου και ο δικηγόρος Μανώλης Μαργωμένος.

Η «συμμορία», σύμφωνα πάντα με τον κ. Μιωνή,  στοχοποίησε τον ίδιο και το Μεταξά για χρηματικούς λόγους, για να τους πάρουν 350.000 ευρώ. Και το δικηγόρο Σταύρο Παπασταύρου για λόγους πολιτικούς, λόγω της δράσης του με τη Νέα Δημοκρατία, της σχέσης του με τον Αντώνη Σαμαρά και της φιλίας του με τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη.

Επιπλέον, ο κ. Μιωνής καταθέτει για συνάντηση και συνομιλία που είχε την κρίσιμη περίοδο του εκβιασμού με νομικό παράγοντα που ανήκε στον στενό πυρήνα της τότε κυβέρνησης, ο οποίος φέρεται να του επιβεβαίωσε τις καταγγελίες που έχει κάνει. Δηλαδή, σύμφωνα με πηγές ότι:

- «Γαμ…σαν» τον Μιωνή επειδή ο Παπαγγελόπουλος ήταν κολλητός του Φιλιππάκη.
- «Γαμ....με» τον Παπασταύρου για πολιτικούς λόγους.
Κλείσιμο
- Ο Μεταξάς ήταν παράπλευρη απώλεια.

Παράλληλα, στην κατάθεσή του ο κ. Μιωνής, που θα συνεχισθεί και τη Δευτέρα, φέρεται να έδωσε επιβαρυντικά στοιχεία για σωρεία εισαγγελικών ατοπημάτων από τους τρεις εισαγγελείς διαφθοράς. Ατοπήματα που οδήγησαν στην έκδοση παράνομων ενταλμάτων σε βάρος του Άγγελου Μεταξά, παράνομου φορολογικού προστίμου 3 εκατομμυρίων σε βάρος του Παπασταύρου και στη δημιουργία αβάσιμης κακουργηματικής ποινικής δίωξης σε βάρος Παπασταύρου και Μιωνή. Εντάλματα που ακυρώθηκαν, φορολογικό πρόστιμο που ακυρώθηκε και επιστράφηκε επί ΣΥΡΙΖΑ και δικογραφία που κατέπεσε αφού όμως απείλησε να καταστρέψει τη ζωή των στόχων τους.

Ιδιαίτερη καταγγελία έκανε για «αθωωτικό έγγραφο που έθαψαν οι εισαγγελείς διαφθοράς τον Μάιο του 2016, προκειμένου να παραμείνει ο ίδιος σε ομηρία για εκβίαση και ο Παπασταύρου στόχος από τον ΣΥΡΙΖΑ σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας». Εάν το έγγραφο δεν είχε «θαφτεί», τόσο εκείνος όσο και ο Παπασταύρου θα είχαν αθωωθεί από τον Μάιο του 2016.

Τι απαντά η Γιάννα Παπαδάκου

Η δημοσιογράφος Γιάννα Παπαδάκου, έκανε την παρακάτω δήλωση:

Ο ελεγχόμενος από την Ελληνική Δικαιοσύνη για διάπραξη υποκλοπών και παράνομη χρήση των πρακτικών της Βουλής, σε βαθμό κακουργήματος, Σάμπυ Μιωνής, έχει ήδη μηνυθεί από εμένα για συκοφαντική δυσφήμιση και παραβίαση Προσωπικών δεδομένων.
Όταν τον αναζητούν οι ανακριτές για να δώσει εξηγήσεις κρύβεται πίσω από την διαμονή του στο εξωτερικό. Επιλέγει εκείνος, πότε θα εμφανιστεί δήθεν ως μάρτυρας για να καταθέσει τις συκοφαντίες και τα ψεύδη του. Χωρίς κανένα στοιχείο και χωρίς να φοβάται τις συνέπειες από την Ελληνική Δικαιοσύνη.
Κάποιος πρέπει να τον σταματήσει , όπως ορίζουν το Σύνταγμα και οι νόμοι!


Ειδήσεις σήμερα

Lockdown: Για κέντρα αισθητικής και εμπορικά κέντρα συνεδριάζουν οι λοιμωξιολόγοι

Νεκρή η γυναίκα που έπεσε στις ράγες του Μετρό Πανόρμου

Μένιος Φουρθιώτης: Έκρηξη έξω από το σπίτι του παρουσιαστή - Δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης