Μιλιέτ: «Σκάνδαλο» η φωτογραφία Πάιατ στο πιλοτήριο F-16

Μιλιέτ: «Σκάνδαλο» η φωτογραφία Πάιατ στο πιλοτήριο F-16

«Χολή» για την άσκηση «Ηνίοχος 21»  στάζουν οι Τούρκοι και κατηγορούν  την ελληνική πλευρά ότι παρουσιάζει την Τουρκία ως στόχο στα σενάρια της άσκησης

paiat20_4
Κάνοντας την τρίχα … τριχιά, η τουρκική εφημερίδα Μιλιέτ, χαρακτηρίζει «σκάνδαλο» την φωτογράφιση του Αμερικανού πρέσβη στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ, στο πιλοτήριο μαχητικού F-16 το οποίο συμμετέχει στην άσκηση «Ηνίοχος 21». Το δημοσίευμα αναφέρεται στην διακρατική άσκηση που βρίσκεται σε εξέλιξη στη χώρα μας, και στην οποία συμμετέχουν Ελλάδα, Γαλλία , ΗΠΑ, Ισραήλ, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Καναδάς, Ισπανία και Κύπρος, την οποία χαρακτηρίζει «προκλητική», κατηγορώντας την ελληνική πλευρά ότι παρουσιάζει την Τουρκία ως στόχο στα σενάρια της άσκησης. Παράλληλα η εφημερίδα, με τίτλο : «Σκανδαλώδη πόζα στο πιλοτήριο», επιτίθεται στον Αμερικανό πρέσβη στην Αθήνα Τζέφρι Πάϊατ, λόγω της φωτογραφίας που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, εικονίζοντάς τον μέσα σε πιλοτήριο μαχητικού αεροσκάφους F-16 στο πλαίσιο της Ημέρας Διακεκριμένων Επισκεπτών της άσκησης «Ηνίοχος 21».
«Στη διάρκεια της ημέρας, ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε την αεροπορική βάση της Ανδραβίδας, με τον Πρέσβη των ΗΠΑ Τζέφρι Πάϊατ δίπλα του. Φορώντας ένα τζάκετ της Πολεμικής Αεροπορίας, ο Μητσοτάκης μίλησε μπροστά από τα γαλλικά Ραφάλ, ενώ ο πρέσβης των ΗΠΑ ανήρτησε φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα» αναφέρει συγκεκριμένα η Μιλιέτ.

Milliyet
Milliyet2

.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης