Πιπιλή για κορωνοπάρτι (ΘΕΜΑ 104,6): Οι αγελοποιημένες καταστάσεις δημιουργούνται από μία μικρή μειοψηφία

Πιπιλή για κορωνοπάρτι (ΘΕΜΑ 104,6): Οι αγελοποιημένες καταστάσεις δημιουργούνται από μία μικρή μειοψηφία

Όσα είπε στον ΘΕΜΑ 104,6 η βουλευτής της ΝΔ

Πιπιλή: Αν ήμουν ο Σαμαράς θα είχα απολύσει όλους όσους έκαναν αυτή την κακορίζικη καμπάνια
Μικρή και τρομακτική μειοψηφία χαρακτήρισε η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή, όσους συγκεντρώθηκαν σε πλατείες τις βραδινές ώρες κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Κάνοντας λόγο για πολυπαραγοντική αγελοποίηση με ό,τι αυτό συνεπάγεται, η κ. Πιπιλή ανέφερε πως εμπλέκονται κυρίως νέες ηλικίες, διευκρινίζοντας πως δεν πρόκειται για 15άρηδες, «υπάρχουν πολλές κατηγορίες που συμμετέχουν σε αυτού του είδους προκλητικές συναντήσεις εναντίον του συνόλου της κοινωνία», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, λέγοντας πως υπάρχει αδιαφορία λόγω ηλικίας, πως εμπλέκονται αρνητές ή όσοι θεωρούν ότι είναι άτρωτοι λόγω ηλικίας και πολιτικοποιημένες ομάδες σε ένα ποσοστό καθώς και ομάδες που πιέζουν με εκβιαστικό τρόπο να ανοίξει πρόωρα η εστίαση, κάτι για το οποίο είναι πεπεισμένη η ίδια, όπως είπε.

Πρόσθεσε , πως αυτές οι ομάδες δεν συνειδητοποιούν όχι μόνο την επικινδυνότητα γιατί κινδυνεύουν και οι ίδιοι, αλλά κινδυνεύουν περισσότερο τα άτομα του στενού τους οικογενειακού ή επαγγελματικού περιβάλλοντος, επισημαίνοντας πως είναι η ίδια η γενιά που όλοι συνειδητοποιούμε ότι είναι η πιο ταλαιπωρημένη και η πιο δύσκολη γενιά να αντιμετωπίσει το μέλλον.

Σε ερώτηση αν το άνοιγμα της εστίασης θα μπορούσε να αποτελέσει απάντηση από την πλευρά της κυβέρνησης, η κ. Πιπιλή απάντησε πως είναι πρόωρο πολιτικά να συζητείται, όπως και το τι θα γίνει με το Πάσχα, λέγοντας πως αν θέλουμε να έχουμε ένα κανονικό μέλλον, εμείς η πλειοψηφία ακούμε ότι δεν είναι λογικό, γιατί όπως εξήγησε η ίδια, αν φύγουμε να πάμε στις μικρές πόλεις και στα χωριά, θα μετατραπούν οι πλατείες σε αυλές.

Πρόσθεσε επίσης ότι όλοι έχουμε αντιληφθεί πως η μάσκα είναι το Α και το Ω, επισημαίνοντας πως κάποιοι συνδικαλιστές της αστυνομίας πρέπει να προσέχουν γιατί η αστυνομία ορθώς δεν παρεμβαίνει στις αγελοποιημένες καταστάσεις, η ίδια όπως είπε έχει πετύχει δύο φορές έξω συνδικαλιστές της αστυνομίας, οι οποίοι προκλητικά παρανομούν καθήμενοι σε μπάρες, όπου απαγορεύεται, μαζί με 5-6 ακόμα άτομα, συνιστώντας τους την προσοχή, γιατί, όπως είπε είναι πολύ άσχημο να βλέπεις δημόσια πρόσωπα να είναι οι πρώτοι που παρανομούν και μετά να βγαίνουν και να έχουν άποψη για το αν θα πρέπει να ανοίξει η εστίαση ή αν θα πρέπει να κάνουμε Πάσχα στο χωριό.

Τέλος, έφερε ως παράδειγμα την περιοχή του Κολωνακίου, που όπως είπε δεν μπορείς να περάσεις ούτε από την Π. Ιωακείμ ούτε από την Κανάρη, ούτε από στενά όπου υπάρχουν καταστήματα με υπηρεσίες take away, σημειώνοντας πως έχουμε πολύ περισσότερα τραπεζοκαθίσματα από ό,τι πεζοδρόμια και ένα πρόωρο άνοιγμα της εστίασης θα δημιουργήσει τις απαράδεκτες καταστάσεις, να κατεβαίνουν οι πεζοί στο δρόμο γιατί είναι οι άλλοι με τον καφέ στο χέρι μπροστά στα πεζοδρόμια, καταλήγοντας πως το πρόβλημα είναι σύνθετο και πως η πλειοψηφία θα πρέπει να ακολουθήσει τη λογική και να μην τσιμπάει από τα ΜΜΕ, που έχουν αρχίσει από τον Φεβρουάριο τη συζήτηση για το Πασχα, σημειώνοντας πως την Ελλάδα τη ζει ο τουρισμός και όχι το τοπικό μικροσυμφέρον.




Ειδήσεις σήμερα: 

Σταθερά πρώτο το Ισραήλ στους εμβολιασμούς - Σε ποια θέση βρίσκεται η Ελλάδα

Η πτώση του Βωβού: Στο σφυρί άλλα 88 ακίνητα της «γυάλινης αυτοκρατορίας»

Συνελήφθη ξανά σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη ο Θέμης Αδαμαντίδης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης