Παππάς (ΘΕΜΑ 104,6): Κατέρρευσε το αφήγημα της ΝΔ - Έχει εμμονή με το πρόσωπό μου

Παππάς (ΘΕΜΑ 104,6): Κατέρρευσε το αφήγημα της ΝΔ - Έχει εμμονή με το πρόσωπό μου

«Η ΝΔ απέκρυψε στοιχεία για να μην ανατραπούν οι ισχυρισμοί της» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

pappas_nikos
Μια ημέρα μετά την έγκριση της Βουλής, με 187 ψήφους υπέρ, για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση του Νίκου Παππά, ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε στον ΘΈΜΑ 104,6 απαντώντας σε όλα τα θέματα που τέθηκαν στη συζήτηση στο κοινοβούλιο. Ο Νίκος Παππάς υποστήριξε ότι η εμφάνιση της Νέας Δημοκρατίας τη Τρίτη στη βουλή, «ήταν για κλάματα και αυτό διότι το αφήγημα της κατέρρευσε», όπως είπε. «Θα έπρεπε να αξιολογηθεί η δικογραφία καλύτερα» εξήγησε, ισχυριζόμενος ότι «η ΝΔ απέκρυψε στοιχεία για να μην ανατραπούν οι ισχυρισμοί της».


Κλείσιμο

Ο κ. Παππάς επιτέθηκε στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας ότι «χθες δεν εμφανίστηκε διότι δεν είχε τα μούτρα να με κοιτάξει στα μάτια».  Εκτίμησε ότι υπήρχαν λίγοι ομιλητές από το κυβερνών κόμμα, διότι δεν βρίσκονταν πολλοί για να μπορούν να στηρίξουν τους ισχυρισμούς της παράταξής τους. Καταλόγισε μάλιστα εμμονή από την ηγεσία της ΝΔ στο πρόσωπό του.

Για τα όσα είπε ο Παύλος Πολάκης στη Βουλή και την επίθεση που εξαπέλυσε στη ΝΔ, ο κ. Παππάς είπε ότι «ο πρωθυπουργός έχει βάλει στη μαρκίζα του κόμματος και της κυβέρνησης ανθρώπους που έχουν υπηρετήσει στην ακροδεξιά», υποστηρίζοντας πως «τον σέρνουν από τη μύτη τα στελέχη αυτά». Κατονόμασε δεν τους Μάκη Βορίδη, Άδωνη Γεωργιάδη και Θάνο Πλεύρη. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για την συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τον Πάνο Καμμένο, ο κ. Παππάς υπερασπίστηκε τον πρώην κυβερνητικό εταίρο του κόμματός του, λέγοντας πως «δεν είναι ακροδεξιός, ήταν από τα σπλάχνα της κεντροδεξιάς» και σημείωσε ότι «ο αρχηγός των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, δεν παρεμπόδισε καμία απόφαση και προοδευτική ρύθμιση, ήταν μια ειρηνική συγκυβέρνηση με εξαίρεση την ανοιχτή διαφωνία του με τη Συμφωνία των Πρεσπών».

Ο κ. Παππάς, θέλησε πάντως να κρατήσει αποστάσεις από την απόφαση του Κινήματος Αλλαγής να ψηφίσει υπέρ της προανακριτικής επιτροπής. Όπως είπε χαρακτηριστικά, δεν επιθυμεί να ασκήσει κριτική, «το ΚΙΝΑΛ έκανε την επιλογή του, αναπτύσσοντας ένα συγκεκριμένο φάσμα επιχειρημάτων». Όσον αφορά τα τηλεοπτικά, ο πρώην υπουργός υπερασπίστηκε τον νόμο Ρουσόπουλο, σημειώνοντας ότι «παρότι ήταν ένας πολύ καλός νόμος που ουσιαστικά έβαζε σε τάξη το τηλεοπτικό τοπίο, δεν εφαρμόστηκε ποτέ».

Ειδήσεις σήμερα: 

Το «Nammos» πάει Κάννες: Χρυσό «deal» με το αριστοκρατικό «Majestic» της Κρουαζέτ

Δείτε χάρτες: Πού βρέχει τώρα - Πότε αναμένεται βελτίωση του καιρού με 23άρια

Pfizer: Ασφαλές το εμβόλιο και για παιδιά από 12 ετών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης