Όταν ο Αλέξης Τσίπρας άκουγε τον Εθνικό Ύμνο από την Αναστασία Ζαννή στη Νέα Υόρκη

Όταν ο Αλέξης Τσίπρας άκουγε τον Εθνικό Ύμνο από την Αναστασία Ζαννή στη Νέα Υόρκη

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας είχε την ευκαιρία να απολαύσει την Ελληνίδα σοπράνο ήδη από το 2015

2015-tsipras
Μπορεί η σοπράνο Αναστασία Ζαννή να δέχθηκε πυρά από πρόσωπα και μέσα φιλικά προς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αφότου τραγούδησε τον Εθνικό Ύμνο στην Ακρόπολη, όμως φαίνεται πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας θα πρέπει να έχει διαφορετική άποψη.

Το 2018 η Αναστασία Ζαννή είχε ψάλει a cappella τους Εθνικούς Ύμνους της Ελλάδας και ΗΠΑ, κατά την εκδήλωση των εγκαινίων του αμερικανικού περιπτέρου στη ΔΕΘ, παρουσία -μεταξύ άλλων- του τότε πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του συγκυβερνήτη Πάνου Καμμένου.

Δείτε βίντεο:



Δεν ήταν, όμως, η πρώτη φορά για τον Αλέξη Τσίπρα. Το 2015, ο πρωθυπουργός είχε επισκεφθεί τη Νέα Υόρκη προκειμένου να μιλήσει στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ και να έχει σειρά επαφών με πολιτικούς παράγοντες των ΗΠΑ και μέλη της Ομογένειας.

Κλείσιμο
Εκεί είχε, μεταξύ άλλων, την ευκαιρία να επισκεφθεί το ετήσιο δείπνο της Ελληνικής Πρωτοβουλίας (The Hellenic Initiative) όπου «τραγούδησε η σοπράνο Αναστασία Ζαννή, παρουσία του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της εποχής, «η Αναστασία Ζαννή τραγούδησε τους Εθνικούς Ύμνους των ΗΠΑ και της Ελλάδας σε μια ενθουσιώδη εκδήλωση».
tripras-1
tsipras-2
tsipras-3



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης