Λοβέρδος: Να αφαιρέσουμε από τον Τσίπρα το δικαίωμα να μιλά για λογαριασμό της δημοκρατικής παράταξης

Λοβέρδος: Να αφαιρέσουμε από τον Τσίπρα το δικαίωμα να μιλά για λογαριασμό της δημοκρατικής παράταξης

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ κατηγόρησε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι δεν πιστεύει στα ιδανικά της δημοκρατικής παράταξης

loverdos_andreas
Πυρά κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο Ανδρέας Λοβέρδος μετά την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή για τα φαινόμενα αστυνομικής βίας.

Ειδικότερα, ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ κατηγόρησε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι δεν πιστεύει στα ιδανικά της δημοκρατικής παράταξης και ως εκ τούτου θα πρέπει να του αφαιρεθεί το δικαίωμα να μιλά για λογαριασμό της.

«Σε καμμία από τις ιστορικές της περιόδους οι ομοϊδεάτες του κι αυτός δεν ήταν σύμφωνοι. Ρωτήστε τους για τον Ελευθέριο Βενιζέλο για τον Γεώργιο και τον Ανδρέα Παπανδρέου και θα καταλάβετε καλά την καπηλεία» πρόσθεσε ο κ. Λοβέρδος.

Η ανάρτηση του Ανδρέα Λοβέρδου:

«Πρέπει με την αύξηση των δυνάμεών μας να αφαιρέσουμε από τον Α.Τσίπρα το δικαίωμα να μιλά για λογαριασμό της δημοκρατικής παράταξης. Δεν ανήκει σε αυτήν. Δεν πιστεύει στα ιδανικά της. 

Σε καμμία από τις ιστορικές της περιόδους οι ομοϊδεάτες του κι αυτός δεν ήταν σύμφωνοι. Ρωτήστε τους για τον Ελευθέριο Βενιζέλο για τον Γεώργιο και τον Ανδρέα Παπανδρέου και θα καταλάβετε καλά την καπηλεία».




Ειδήσεις σήμερα:

Κλείνουν για δύο εβδομάδες τα σχολεία σε όλη τη χώρα

Σε αναστολή καθηκόντων από το Κρατικό Θέατρο Β. Ελλάδας ο Νίκος Νικολάου

Προκαλούν οι Τούρκοι στον Έβρο - Πυροβόλησαν στη θέα περιπόλου της Frontex
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης