Βίντεο Μητσοτάκη για τους εμβολιασμούς: Στόχος να νικήσουμε την πανδημία, να είμαστε όλοι υγιείς

Βίντεο Μητσοτάκη για τους εμβολιασμούς: Στόχος να νικήσουμε την πανδημία, να είμαστε όλοι υγιείς

Το βίντεο δείχνει μία σύριγγα να απογειώνεται - «Συνεχίζουμε οργανωμένα και με σχέδιο»

emvoliasmoi-mitsotakis-654552
Ανάρτηση σχετικά με τους εμβολιασμούς και το σπάσιμο του φράγματος του 1.000.000 έκανε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στην ανάρτησή του η οποία συνοδεύεται και από σχετικό βίντεο που απεικονίζει  μία σύριγγα ως πύραυλο να απογειώνεται, ο πρωθυπουργός σημειώνει πως κάθε εμβόλιο αποτελεί και ένα βήμα για τον στόχο που δεν είναι άλλος από το να νικήσουμε την πανδημία. «Συνεχίζουμε οργανωμένα και με σχέδιο», τονίζει.

Δείτε την ανάρτηση του πρωθυπουργού:

Κάθε εμβόλιο είναι ένα ακόμη βήμα προς το στόχο μας. Να νικήσουμε την πανδημία και να είμαστε σύντομα όλοι υγιείς και προστατευμένοι σε μια ασφαλή Ελλάδα. Ήδη 1.000.000 εμβόλια έχουν γίνει σε εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας, και συνεχίζουμε οργανωμένα και με σχέδιο.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα, είχε απευθύνει μήνυμα προς τους πολίτες με αφορμή τον εμβολιασμό, στο οποίο ωστόσο αναφερόταν και στο μέτωπο των μεταλλάξεων που προκαλεί ανησυχία αλλά και στα νέα περιοριστικά μέτρα που τέθηκαν σε ισχύ από σήμερα.

Ο πρωθυπουργός σημειώνει πως «κάθε εβδομάδα που περνά, χτίζουμε το τείχος ανοσίας που θα μας επιτρέψει να αφήσουμε πίσω αυτή την περιπέτεια. Από τον Απρίλιο, μάλιστα, θα έχουμε πολύ περισσότερες δόσεις στη διάθεσή μας. Και όσο ο καιρός βελτιώνεται, θα γίνεται σύμμαχος μας».

Ωστόσο, ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει και με τα, όπως τα λέει, ανησυχητικά νέα: «Οι μεταλλάξεις και πρωτίστως η Βρετανική, που κυριαρχεί, πια, στη χώρα μας, έχουν πολύ υψηλή μεταδοτικότητα. Γι’ αυτό και, τελευταία, βλέπουμε να αυξάνονται τα κρούσματα και να πολιορκείται το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Στην επίθεση αυτή απαντούμε συνεχίζοντας να ενισχύουμε ακόμα πιο πολύ τα νοσοκομεία μας. Πρωτίστως στην Αττική, όπου έχουμε και το μεγαλύτερο πρόβλημα. Και το γεγονός ότι πήραμε νωρίς περιοριστικά μέτρα, κάνει την κατάσταση, παρά τις δυσκολίες, διαχειρίσιμη. Αλλιώς, θα είχαμε γίνει Πορτογαλία ή Τσεχία».

Τέλος ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στα μέτρα που ελήφθησαν από χθες σημειώνοντας πως: «Οι νέες ρυθμίσεις δεν διαφέρουν ουσιαστικά από εκείνες της περασμένης άνοιξης. Τότε, όμως, τις τηρούσαμε σχολαστικά μπροστά στο φόβο του άγνωστου κινδύνου. Ενώ τώρα ο κίνδυνος είναι ακριβώς να συμβιβαστούμε με αυτόν. Καταλαβαίνω απόλυτα την πολύμηνη κούραση που μπορεί να φέρει την πρόσκαιρη χαλάρωση. Ίσως και να φοβόμαστε λιγότερο, ελπίζοντας στο εμβόλιο».







Ειδήσεις σήμερα:

ΗΠΑ: Νομοσχέδιο για μεταρρύθμιση στην αστυνομία με όνομα... «Τζορτζ Φλόιντ»

Βίτσας (ΘΕΜΑ 104.6): Ατυχής η δήλωση Δρίτσα, η τρομοκρατία είναι εχθρός της αριστεράς

Ομαδική καταγγελία στο ΣΕΗ από γνωστούς ηθοποιούς για συνάδελφό τους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης