Γεννηματά: Ποιος διόρισε τον Λιγνάδη στο Εθνικό Θέατρο;

Γεννηματά: Ποιος διόρισε τον Λιγνάδη στο Εθνικό Θέατρο;

Η Φώφη Γεννηματά σχολίασε ότι Μητσοτάκης και Μενδώνη «έσπασαν σήμερα κάθε ρεκόρ της υποκρισίας και θράσους» - Καταλόγισε καθυστερημένη αντίδραση στην κυβέρνηση

fwfi_gennimata
Τη συνέντευξη τύπου της υπουργού Πολιτισμού για τις καταγγελίες εις βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη, σχολίασε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά. Σε δήλωση της τονίζει «ο κ. Μητσοτάκης και η κ. Μενδώνη έσπασαν σήμερα κάθε ρεκόρ της υποκρισίας και θράσους. Προκαλούν την κοινή γνώμη. Αλήθεια ποιος διόρισε στο Εθνικό Θέατρο τον «επικίνδυνο», όπως ομολόγησαν κ. Λιγνάδη; Αλήθεια ποιος επί εβδομάδες προσπαθεί με κάθε τρόπο να συγκαλύψει την υπόθεση;»

Παράλληλα, καταλογίζει στην κυβέρνηση ότι αντέδρασε καθυστερήμενα, προσθέτοντας πως σε «οποιαδήποτε Ευρωπαϊκή χώρα, κάποιος θα είχε αναλάβει την ευθύνη και θα είχε παραιτηθεί. Αλλά εδώ για την Κυβέρνηση της ΝΔ η λέξη «φιλότιμο», είναι απόλυτα άγνωστη».

Ολόκληρη η δήλωση της Φώφης Γεννηματά:

«Ο κ. Μητσοτάκης και η κ. Μενδώνη έσπασαν σήμερα κάθε ρεκόρ της υποκρισίας και θράσους. Προκαλούν την κοινή γνώμη. Αλήθεια ποιος διόρισε στο Εθνικό Θέατρο τον «επικίνδυνο», όπως ομολόγησαν κ. Λιγνάδη;

Αλήθεια ποιος επί εβδομάδες προσπαθεί με κάθε τρόπο να συγκαλύψει την υπόθεση; Την απάντηση πλέον την γνωρίζουν όλοι οι Έλληνες. Και για τα δύο ερωτήματα. Η κ. Μενδώνη, με εντολή του ίδιου του κ. Μητσοτάκη.

Η υπόθεση έχει ήδη πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης και δεν πείθει κανέναν η σημερινή καθυστερημένη αντίδραση της Κυβέρνησης.

Σε οποιαδήποτε Ευρωπαϊκή χώρα, κάποιος θα είχε αναλάβει την ευθύνη και θα είχε παραιτηθεί.

Αλλά εδώ για την Κυβέρνηση της ΝΔ η λέξη «φιλότιμο», είναι απόλυτα άγνωστη. Ντροπή!»

Ειδήσεις σήμερα:

Τα 11 κρούσματα νοτιοαφρικανικής μετάλλαξης «κοκκίνισαν» Εύοσμο και Κορδελιό στη Θεσσαλονίκη

Κλείνει οριστικά η δομή μεταναστών στα Γρεβενά - Σήμερα και αύριο η αποχώρηση των προσφύγων

Facebook, Google και Twitter στο Κογκρέσο για τα fake news στις πλατφόρμες τους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης