Προκήρυξη 939 θέσεων για γιατρούς μόνιμης απασχόλησης

Προκήρυξη 939 θέσεων για γιατρούς μόνιμης απασχόλησης

Η νέα προκήρυξη έρχεται σε συνέχεια των τριών προηγούμενων που δημοσιεύθηκαν το 2020, με συνολικά 1.423 θέσεις μονίμων ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων

ypourgeio_ygeias
Την προκήρυξη 939 νέων θέσεων μόνιμου ιατρικού προσωπικού διάφορων ειδικοτήτων για την περαιτέρω ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, υπέγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Από αυτές, οι 847 αφορούν νοσοκομεία και οι υπόλοιπες 92 Κέντρα Υγείας. Η διαδικασία των αιτήσεων ξεκινά την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει για δύο εβδομάδες έως και την Τετάρτη 3 Μαρτίου.

Ειδικά για τα νοσοκομεία, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας, προτεραιότητα δόθηκε σε κρίσιμες ειδικότητες, μεταξύ των οποίων (σε παρένθεση ο αριθμός των προκηρυχθεισών θέσεων):

Ακτινολογίας (48), Αναισθησιολογίας (97), Εσωτερικής Παθολογίας (17), Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (104), Παιδιατρικής (31), Πνευμονολογίας (74), Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών (76).

Η νέα προκήρυξη έρχεται σε συνέχεια των τριών προηγούμενων που δημοσιεύθηκαν το 2020, με συνολικά 1.423 θέσεις μονίμων ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων, «αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά στην πράξη τη βούληση της κυβέρνησης για θωράκιση, ανανέωση και ενίσχυση των δομών του ΕΣΥ», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ειδήσεις σήμερα

Αποπλάνηση 13χρονου μαθητή: Σε κατ’ οίκον περιορισμό η 36χρονη καθηγήτρια 

To ξέσπασμα του Λεωνίδα Καλφαγιάννη: Εσείς που με κοιτάτε, ξέρετε τι μου έχετε κάνει 

NASA: Αστεροειδής ίσος με δυο «Μπουρτζ Καλίφα» θα πλησιάσει τη Γη τον Μάρτιο 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης