Γρηγοριάδης: Η Σοφία Σακοράφα προπηλακίστηκε από τα ΜΑΤ στα όρια του ξυλοδαρμού

Γρηγοριάδης: Η Σοφία Σακοράφα προπηλακίστηκε από τα ΜΑΤ στα όρια του ξυλοδαρμού

«Η κυρία Σοφία Σακοράφα πριν λίγο προπηλακίστηκε άγρια στα όρια του ξυλοδαρμού από όργανα των ΜΑΤ», κατήγγειλε ο βουλευτής του ΜέΡΑ 25

sakorafa
Προπηλακισμό στα όρια του ξυλοδαρμού της βουλευτή του ΜεΡΑ25 και αντιπροέδρου της Βουλής Σοφίας Σακοράφα από αστυνομικούς κατήγγειλε ο Κλέων Γρηγοριάδης στην Ολομέλεια της Βουλής.

Ο βουλευτής του ΜεΡΑ25 με παρέμβασή του στη συζήτηση που διεξάγεται στο κοινοβούλιο για το νομοσχέδιο του υπουργείο Παιδείας είπε «η κυρία Σοφία Σακοράφα πριν λίγο προπηλακίστηκε άγρια στα όρια του ξυλοδαρμού από όργανα των ΜΑΤ».

Στη συνέχεια η βουλευτής του κόμματος Φωτεινή Μπακαδήμα είπε ότι η κυρία Σακοράφα προσπάθησε να υπερασπιστεί συλληφθέντες με αποτέλεσμα να δεχθεί επίθεση από στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας. 

«Επεσαν πάνω της με τις ασπίδες και δεν θέλω να σκεφτώ πως φέρονται στα παιδία που διαδηλώνουν» είπε. Στην ερώτηση του αντιπροέδρου της Ολομέλειας Κωνσταντίνου Αβδελά αν είναι καλά στην υγεία της η βουλευτής, ο κ. Γρηγοριάδης απάντησε πως «είναι ταραγμένη».

Λαμβάνοντας το λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης ζήτησε την διακοπή της συνεδρίασης εως ότου έρθει η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για εξηγήσεις.

«Ακούσαμε μια καταγγελία και περιμένουμε από όλους να εκφράσουν όχι μόνο συμπαράσταση αλλά και αποτροπιασμό. Δυστυχώς τα πράγματα δεν πάνε καλά. Και δεν αναφέρομαι μόνο στις αναίτιες προσαγωγές αλλά και στις φωτογραφίες που δείχνουν μέλη της ομάδας δράσης της ΕΛΑΣ να πέφτουν με την μηχανή τους πάνω σε διαδηλωτή. Πρόκειται για νέα περίπτωση Τζόρτζ Φλόιντ. Να έρθει εδώ ο υπουργός να δώσει εξηγήσεις. Τρομοκρατούν την κοινωνία», επεσήμανε ο κ. Σκουρλέτης. 


Ειδήσεις σήμερα: 

Boris Pasternak: Google doodle για τον συγγραφέα του «Δόκτωρ Ζιβάγκο»

«Δέχομαι το ρίσκο»: Η ατάκα Τσίπρα για τις διαδηλώσεις φέρνει νέο γύρο πολιτικής αντιπαράθεσης

Lockdown στην Αττική: Οι ανακοινώσεις Χαρδαλιά για τα μέτρα του lockdown στην Αττική - Δείτε πίνακες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης