Ζαχαριάδης (ΘΕΜΑ 104,6): «Καραγκιοζιλίκια τα όσα έγιναν στην Ικαρία»

Ζαχαριάδης (ΘΕΜΑ 104,6): «Καραγκιοζιλίκια τα όσα έγιναν στην Ικαρία»

«Δεν έχουμε καταφέρει να διαχειριστούμε την πανδημία με ενδιάμεσα μέτρα» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

zaxariadis_1
Κριτική στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό άσκησε μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης. Όπως είπε «είναι πρόκληση και αλαζονική συμπεριφορά που δεν ταιριάζει σε πολίτες αλλά υπηκόους» το γεύμα που παραχωρήθηκε στον πρωθυπουργό κατά το ταξίδι του στην Ικαρία. «Εκτέθηκε ο πρωθυπουργός και έχει ευθύνη, ήταν καραγκιοζιλίκια» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Σχολιάζοντας το ενδεχόμενο ενός νέου αυστηρού lockdown στα πρότυπα Μαρτίου ο κ. Ζαχαριάδης, σημείωσε «ότι δεν έχουμε καταφέρει να διαχειριστούμε την πανδημία με ενδιάμεσα μέτρα». Πρόσθεσε ότι «καταλαβαίνουμε ότι είναι πρώτο μέλημα η δημόσια Υγεία και λέμε ναι σε αυτή την εισήγηση, αν αυτή είναι η σύμφωνη γνώμη των επιστημόνων». Εκτίμησε, ότι πρέπει να υπάρξει διαφορετική οικονομική στρατηγική και στήριξη της επιχειρηματικότητας διότι οι άνθρωποι είναι σε αδιέξοδο και αν δεν παρέμβει τώρα η κυβέρνηση θα χρειαστούμε πολλαπλάσια κεφάλαια στο μέλλον.

Για τις διαδηλώσεις που γίνονται κατά του νέου νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας και τον κίνδυνο εν μέσω της πανδημίας, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε την κυβέρνηση, λέγοντας ότι εν μέσω της υγειονομικής κρίσης προσπαθεί να νομοθετήσει μια τροπολογία που φέρνει αντιδράσεις. Σημείωσε επίσης, ότι με το επιχείρημα της πανδημίας, γίνεται προσπάθεια να κρυφτεί η κοινωνική διαμαρτυρία και αντίδραση. «Οι άνθρωποι προσπαθούν να διεκδικούν το δημοκρατικό τους δικαιώματα και το σκληρό μπλοκ προσπαθεί να το νομοθετήσει». Ενώ ο κ. Ζαχαριάδης συμπλήρωσε πως «η δημοκρατία δοκιμάζεται».

Ειδήσεις σήμερα: 

Στο 3,9% ο εμβολιασμός του πληθυσμού - Αύριο ανοίγει η πλατφόρμα για τους 60-64

Κάθε μήνα επιστρεπτέα προκαταβολή μέχρι το Πάσχα - Επειγόντως δηλώσεις ΦΠΑ για Πρακτορεία ΟΠΑΠ

Πότε αναστέλλονται τα ενοίκια, πότε κουρεύονται 40% και πότε καταβάλλονται ολόκληρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης