ΣΥΡΙΖΑ: Ο πρωθυπουργός και οι φίλοι του είναι υπεράνω των μέτρων

ΣΥΡΙΖΑ: Ο πρωθυπουργός και οι φίλοι του είναι υπεράνω των μέτρων

Απάντηση προς τον Αλέξη Τσίπρα, έδωσε, νωρίτερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αναφορικά με την ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τις εικόνες από το γεύμα του πρωθυπουργού στην Ικαρία

o-alexis-tsipras-stin-peiraiws
«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξέδωσε μία ακατανόητη έκθεση ιδεών για το γλέντι του κ. Μητσοτάκη στην Ικαρία αντί να παραδεχτεί το εξής απλό: Ο Πρωθυπουργός και οι φίλοι του είναι υπεράνω των μέτρων και των περιορισμών που ισχύουν για τους υπόλοιπους πολίτες. Αλήθεια, αν στη θέση του κ. Μητσοτάκη βρισκόταν οποιοσδήποτε άλλος, ο κ. Ταραντίλης δεν θα έκανε λόγο για ανευθυνότητα, κίνδυνο διασποράς του ιού και πρόστιμα;», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την απάντηση του Χρήστου Ταραντίλη ότι ο Αλέξης Τσίπρας επιλέγει την τακτική του διχασμού και του αποπροσανατολισμού.

Απάντηση προς τον Αλέξη Τσίπρα, έδωσε, νωρίτερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αναφορικά με την ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τις εικόνες από το γεύμα του πρωθυπουργού στην Ικαρία.

Όπως αναφέρει ο κ. Ταραντίλης, «ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκέφθηκε το Σάββατο τα ακριτικά νησιά Φούρνοι, Θύμαινα και Ικαρία προκειμένου να δει από κοντά την πορεία των εμβολιασμών, να συζητήσει για τα τοπικά προβλήματα και να ασχοληθεί με την προώθηση αναπτυξιακών έργων».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε ότι οι εικόνες που αφορούσαν στο γεύμα προήλθαν μετά από «πρόσκληση του βουλευτού, την οποία δέχτηκε ο πρωθυπουργός, πραγματοποιώντας το γεύμα σε υπαίθριο χώρο με χρήση μάσκας, την οποία και έβγαλαν μόνο κατά τη διάρκεια του γεύματος».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγορεί τον κ. Τσίπρα πως επιλέγει την τακτική του διχασμού και συμπληρώνει πως «σε κάθε περίπτωση στις μελλοντικές περιοδείες του Πρωθυπουργού θα καταβληθεί κάθε δυνατή φροντίδα έτσι ώστε να μην δημιουργηθεί καμία εσφαλμένη εικόνα».

Ειδήσεις σήμερα

Στα 733 τα νέα κρούσματα - Τα 360 στην Αττική και τα 76 στη Θεσσαλονίκη 

Οι φρικτές καταγγελίες των τριών ηθοποιών για τον Πέτρο Φιλιππίδη - Ολόκληρο το κείμενο 

Αλκέτ Ριζάι: Ο συνεπιβάτης του με το ψευδώνυμο «Τάκης ο Αλβανός» σε εκτελέσεις συμβολαίων θανάτου 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης