Ταραντίλης για τον συνωστισμό στο εκπαιδευτικό συλλαλητήριο: Ευθύνονται αυτοί που επενδύουν στην τεχνητή όξυνση

Ταραντίλης για τον συνωστισμό στο εκπαιδευτικό συλλαλητήριο: Ευθύνονται αυτοί που επενδύουν στην τεχνητή όξυνση

Αιχμές στην αντιπολίτευση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο - Θυμίζεται πως στο συλλαλητήριο συμμετείχαν, επίσης, η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ και βολευτές του κόμματος

tarantilis
Ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης, τοποθετήθηκε για τις απίστευτες εικόνες συνωστισμού που παρατηρήθηκαν σήμερα Πέμπτη στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο κατά του νομοσχεδίου για τα Πανεπιστήμια, στο οποίο συμμετείχαν, επίσης, η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ και βολευτές του κόμματος.

Σύμφωνα με τον κ. Ταραντίλη «είναι αυτονόητο ότι η Κυβέρνηση σέβεται πλήρως το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα του συνέρχεσθαι. Είναι επίσης όμως αυτονόητο και δεδομένο ότι πρέπει να προστατευθεί η δημόσια υγεία».

«Για τις σημερινές αδιανόητες εικόνες συγχρωτισμού στο εκπαιδευτικό συλλαλητήριο φέρουν ευθύνη όσοι επενδύουν σε μια τεχνητή όξυνση, αδιαφορώντας προκλητικά για τους υγειονομικούς κινδύνους. Είναι οι ίδιοι άλλωστε που καταγγέλλουν συνέχεια την κυβέρνηση για κάθε μέτρο που λαμβάνει. Οι πολίτες βλέπουν και κρίνουν» συνέχισε και κατέληξε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, αφήνοντας αιχμές στην αντιπολίτευση, η οποία «ενίσχυσε» με τη στάση της τον συνωστισμό στο κέντρο της Αθήνας.

Ειδήσεις σήμερα

FAZ: Η AstraZeneca θα δημοσιοποιήσει το συμβόλαιο με την Ευρωπαϊκή Ένωση 

Κορωνοϊός: «Σκληρά» σενάρια για το άνοιγμα Γυμνασίων - Λυκείων 

Σήφης Βαλυράκης: Σε στενό οικογενειακό κύκλο η κηδεία του πρώην υπουργού 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης