Ευχαριστήρια επιστολή Μπάιντεν στον Νίκο Αναστασιάδη

Ευχαριστήρια επιστολή Μπάιντεν στον Νίκο Αναστασιάδη

Ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ αναφέρει στην επιστολή του ότι προσβλέπει σε συνεργασία των δύο λαών και  σε μια συνάντηση με τον Κύπριο Πρόεδρο

covid_biden
Σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, και την κυπριακή Κυβέρνηση για αντιμετώπιση των κοινών προκλήσεων που αντιμετωπίζουν Κύπρος και ΗΠΑ και οι λαοί τους, καθώς και σε μια συνάντησή του με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, προσβλέπει ο εκλελεγμένος Πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν.

Αυτό αναφέρει αναφέρει ο ίδιος ο κ. Μπάιντεν σε ευχαριστήρια επιστολή που έστειλε στον Πρόεδρο Αναστασιάδη, σε απάντηση στη συγχαρητήρια επιστολή του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας προς αυτόν μετά την εκλογή του στην Προεδρία των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με γραπτή δήλωση του Κύπριου Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κυριάκου Κούσιου, στην επιστολή του ο κ. Μπάιντεν αναφέρει ότι, μαζί με την εκλελεγμένη Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Κάμαλα Χάρις, αναλαμβάνουν την Προεδρία των ΗΠΑ σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από παγκόσμιες προκλήσεις, όπως η πανδημία του κορωνοϊού και η κλιματική αλλαγή, οι οποίες υπερβαίνουν τα εθνικά σύνορα και απαιτούν διεθνή συνεργασία.


Ειδήσεις σήμερα:

Υπόθεση κατασκοπείας: Να αφεθεί ελεύθερος ζητά ο 35χρονος γραμματέας του προξενείου 

Παρασκήνιο: Τα «γκάζια» του Μητσοτάκη σε υπουργούς και μανδαρίνους για τον εμβολιασμό

Οδηγίες για τον εμβολιασμό ατόμων με υποκείμενα νοσήματα και εξασθενημένο ανοσοποιητικό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης