Κεγκέρογλου: Η κυβέρνηση υποβαθμίζει το μεγάλο θέμα του εμβολιασμού

Κεγκέρογλου: Η κυβέρνηση υποβαθμίζει το μεγάλο θέμα του εμβολιασμού

 Ανακοίνωσε την αποχώρηση του Κινήματος Αλλαγής απο τη συζήτηση και ψήφιση του πολυνομοσχεδίου

kegkeroglou
Σφοδρη επιθεση στην κυβέρνηση και στον τροπο νομοθέτησης κρίσιμων ρυθμίσεων εξαπέλυσε το Κινημα Αλλαγής στη Βουλή με αφορμή την κατάθεση υπουργικων τροπολογιών.

Μάλιστα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Βασίλης Κεγκερογλου ανακοίνωσε την αποχώρηση του Κινήματος Αλλαγής απο την συζήτηση και ψήφιση του πολυνομοσχεδίου λογω της άρνησης της κυβέρνησης να παραχωρηθεί περισσότερος χρόνος στους βουλευτές για διαβούλευση.

«Η αδράνεια και ο εφησυχασμός της κυβέρνησης οδηγεί στο γεγονός ότι πολλές ρυθμίσεις που έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και καιρό έρχονται την τελευταία στιγμή και χαρακτηρίζονται κατεπείγουσες. Είναι ο ίδιος εφησυχασμός που οδήγησε στην ανάγκη για δεύτερο lockdown όταν αυτό μπορούσε να έχει αποφευχθεί» τονισε ο κ Κεγκερογλου για να προσθέσει τα εξής:

«Η κυβέρνηση εκδηλώνοντας πλήρη ασέβεια προς Βουλή αλλά και προς τους πολίτες κατέθεσε μετά την τυπική λήξη της συνεδρίασης της ολομέλειας δύο τροπολογίες νομοσχέδια προκειμένου να ψηφιστούν χωρίς συζήτηση. Το πρώτο νομοσχέδιο τροπολογία με 15 διατάξεις για τα μέσα μαζικής επικοινωνίας και το δεύτερο νομοσχέδιο τροπολογία με 18 άρθρα του υπουργείου υγείας για θέματα που προϋπήρχαν αλλά και για το σοβαρό θέμα του εμβολιασμού. Η κυβέρνηση με την επιλογή της να υποβαθμίσει το μεγάλο θέμα του εμβολιασμού τορπιλίζει τη συναινετική διάθεση των πολιτικών δυνάμεων προκειμένου να δοθεί ένα ενωτικό μήνυμα που θα στηρίζεται στην επιστημονική γνώση. Το Κίνημα Αλλαγής εξέφρασε την πολιτική του θέση για όλα τα θέματα του νομοσχεδίου καταθέτοντας προτάσεις και πάνω από δέκα εμπρόθεσμες τροπολογίες για την επίλυση σοβαρών θεμάτων, ωστόσο καμιά απ’ αυτές δεν απαντήθηκε από την Κυβέρνηση».

Ειδήσεις σήμερα

Διεθνούς κύρους λοιμωξιολόγοι: «Δεν ξέρουμε αν η μετάλλαξη ευθύνεται για την ταχύτερη εξάπλωση»

Στις 10 ημέρες η καραντίνα για τις αφίξεις από το Ηνωμένο Βασίλειο

«Αστέρι της Βηθλεέμ»: Ορατό το φαινόμενο που συμβαίνει κάθε 800 χρόνια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης