Γεννηματά: Ασυγχώρητη η κυβέρνηση για την καθυστέρηση και τα λάθη στη Δυτική Αττική

Γεννηματά: Ασυγχώρητη η κυβέρνηση για την καθυστέρηση και τα λάθη στη Δυτική Αττική

«Αντί η κυβέρνηση να εφαρμόσει επιτέλους ένα σχέδιο με βάση τα επιδημιολογικά χαρακτηριστικά κάθε περιοχής, συνεχίζει με τη λογική βλέποντας και κάνοντας» τόνισε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ

gennimata
Λάθη και καθυστερήσεις καταλογίζει η προεδρος του Κινήματος Αλλαγης, Φωφη Γεννηματά στην κυβέρνηση όσον αφορά τη Δυτική Αττική και τους αυστηρούς περιορισμούς που επιβλήθηκαν την Παρασκευή.

Σε δήλωση της η κ. Γεννηματά, τονίζει πως η Δυτική Αττική ειναι μια βιομηχανική περιοχή και παρά τις εισηγήσεις των ειδικών η κυβέρνηση άφησε ανεξέλεγκτη την κατάσταση. Καταγγέλει εργοδότες οι οποίοι παραβίαζαν τους κανόνες προστασίας στους εργαζόμενους παρανομώντας αφού απασχολούσαν ακόμη και όσους βρίσκονταν σε αναστολή εργασίας.

«Αντί να εφαρμόσει επιτέλους ένα σχέδιο με βάση τα επιδημιολογικά χαρακτηριστικά κάθε περιοχής, συνεχίζει με τη λογική βλέποντας και κάνοντας με αποτέλεσμα να τρέχει πίσω από τα γεγονότα», υπογραμμίζει χαρακτηριστικά η κ. Γεννηματά.

Ολόκληρη η δήλωση της προέδρου του Κινήματος Αλλαγης:

«Η Κυβέρνηση μετά τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρειο Ελλάδα, έδειξε ασυγχώρητη καθυστέρηση και στη Δυτική Αττική.

Με αποτέλεσμα ένα νέο σκληρό lockdown στην περιοχή.

Σε μια πολύ μεγάλη βιομηχανική περιοχή και παρά τις προειδοποιήσεις των ειδικών, η Κυβέρνηση άφηνε πλήρως ανεξέλεγκτη την κατάσταση. Με πολλούς εργοδότες να παραβιάζουν τους κανόνες προστασίας των εργαζομένων, ακόμη και να παρανομούν απασχολώντας εργαζομένους σε αναστολή εργασίας. Φυσικά χωρίς καμία μέριμνα για τεστ σε μαζικούς εργασιακούς χώρους.

Αντί να εφαρμόσει επιτέλους ένα σχέδιο με βάση τα επιδημιολογικά χαρακτηριστικά κάθε περιοχής, συνεχίζει με τη λογική βλέποντας και κάνοντας με αποτέλεσμα να τρέχει πίσω από τα γεγονότα.

Το θέμα της τήρησης των μέτρων από τους πολίτες έχει σχέση με πειθώ , αξιοπιστία , ουσιαστικούς ελέγχους και όχι με αυταρχισμό και απειλές των Υπουργών.

Λάθη και καθυστερήσεις επαναλαμβανόμενα, με μεγάλο κόστος για τη ζωή και την υγεία των ανθρώπων».

Ειδήσεις σήμερα:

Ανησυχούν οι τοπικές εξάρσεις του κορωνοϊού - Στα 41 έτη ο μέσος όρος ηλικίας των κρουσμάτων στη Δυτική Αττική

ΗΠΑ: Άδεια κατεπείγουσας χρήσης και στο εμβόλιο της Moderna

Ποιοι δικαιούνται φέτος επίδομα θέρμανσης, τι ποσά μπορούν να πάρουν και πότε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης