Πολάκης σε Κοντοζαμάνη: Τα δικά μου «διπλά βιβλία» ήταν αντί στεφάνων στις κηδείες

Πολάκης σε Κοντοζαμάνη: Τα δικά μου «διπλά βιβλία» ήταν αντί στεφάνων στις κηδείες

«Διπλά βιβλία είχε μόνον ο κ. Πολάκης ως δήμαρχος» είπε ο κ. Κοντοζαμάνης διαψεύδοντας τα περί διπλού συστήματος καταγραφής των κρουσμάτων – «Είσαι ψεύτης» απάντησε ο Πολάκης μέσω facebook

polakis_1
Την ομιλία του Υφυπουργού Υγείας, Βασίλη Κοντοζαμάνη κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού στη Βουλή σχολίασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρώην Αναπληρωτής υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης. Ο κ. Κοντοζαμάνης διευκρίνισε από το βήμα της Βουλής πως δεν υπάρχει διπλό σύστημα καταγραφής των κρουσμάτων της πανδημίας, αλλά τα μόνα «διπλά βιβλία» ήταν επί δημαρχίας Πολάκη.

«Ένα είναι το σύστημα που χρησιμοποιεί η χώρα και ένας ο αριθμός που ανακοινώνεται. Δεν υπάρχει διπλό σύστημα. Διπλά βιβλία είχε μόνο ο κ. Πολάκης ως δήμαρχος» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κοντοζαμάνης.

Η παραπάνω αποστροφή του Υφυπουργού Υγείας δεν έμεινε αναπάντητη από τον κ. Πολάκη, ο οποίος έσπευσε να εξηγήσει πως «ΥΓ. Τα δικά μου «διπλά βιβλία» ως Δήμαρχος ήταν οι προσφορές των δημοτών σε χρήμα αντί για Στεφάνια στις κηδείες για να έχω αγροτικό Ιατρείο, γιατρούς και Νοσηλεύτρια στο Δήμο Σφακιων όταν το 2010-14 κατάστρεφε τη χώρα Σαμαράς και Βενιζέλος και εσυ ησουν Διοικητης στην πρώτη υγειονομική περιφερεια και το μόνο που σε ένοιαζε ήταν να αγοράζουν φάρμακα της Νοβαρτις τα νοσοκομεία!!», κάνοντας δηλαδή λόγο για δωρεές στα «διπλά βιβλία».

polakis_sekontozamani



Η ανάρτηση Πολάκη:

ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗ:

1) ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ:

«Εκτός από λακωνικός, ο Β. Κοντοζαμάνης αποδεικνύεται και ψεύτης. Στο μητρώο παραμένουν και διευρύνονται οι κραυγαλέες αποκλίσεις στην καταγραφή θανάτων, διασωληνωμένων και δειγμάτων μεταξύ μητρώου ΗΔΙΚΑ και ΕΟΔΥ. Σύμφωνα με το screenshot που λάβαμε από υγειονομικό στις 21:57 και απεικονίζει το μητρώο της ΗΔΙΚΑ, δηλαδή ούτε 45 λεπτά μετά την απάντηση του υφυπουργού, οι νεκροί που έχουν καταχωρηθεί από την αρχή της πανδημίας είναι 1.774, οι διασωληνωμένοι 361, τα ημερήσια κρούσματα 395 και ο συνολικός αριθμός διαγνωστικών ελέγχων 1.143.208.»

2)ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΘΕΣΗ; ΘΑ ΤΙΣ ΦΕΡΕΤΕ ;; ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ 100;;;

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ!!

ΥΓ. Τα δικά μου «διπλά βιβλία» ως Δημαρχος ήταν οι προσφορές των δημοτών σε χρήμα αντί για Στεφανια στις κηδείες για να έχω αγροτικό Ιατρείο ,γιατρους και Νοσηλευτρια στο Δήμο Σφακιων όταν το 2010-14 κατάστρεφε τη χώρα Σαμαράς και Βενιζέλος και εσυ ησουν Διοικητης στην πρώτη υγειονομική περιφερεια και το μόνο που σε ένοιαζε ήταν να αγοράζουν φάρμακα της Νοβαρτις τα νοσοκομεία!!

Κατάλαβες Βασίλη ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗ;

Εγώ έσωζα κόσμο,εσείς με τα ΔΙΠΛΑ ΒΙΒΛΙΑ των απευθειας αναθέσεων και υπερτιμολογήσεων ξεκοκαλίζετε αυτά που σας αφήσαμε ενώ η κοινωνία ΣΤΕΝΑΖΕΙ !!

ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΕΣ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ;;



Ειδήσεις σήμερα:

Champions League: Μπαρτσελόνα-Παρί το μεγάλο ζευγάρι στους 16!

Σταϊκούρας (ΘΕΜΑ 104,6): Tα μέτρα στήριξης για την οικονομία έπιασαν τόπο

Προβλήματα από τις καταιγίδες στην Αθήνα: Κατέρρευσε οροφή κτηρίου, ζημιές σε ΙΧ - Βίντεο και φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης