«Κωλοτούμπα» Γιαννούλη: Δεν υπαινίχθηκα ότι ο Σρόιτερ χρηματίστηκε στην συνέντευξη Μητσοτάκη

«Κωλοτούμπα» Γιαννούλη: Δεν υπαινίχθηκα ότι ο Σρόιτερ χρηματίστηκε στην συνέντευξη Μητσοτάκη

Χαρακτηρίζει το σχόλιό του σαρκαστικό, εξηγεί γιατί δεν ζητά συγγνώμη και γιατί εξαφάνισε τα επίμαχα tweets

giannoulis-syriza-5
Να τα «μαζέψει» επιχειρεί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης μετά τα όσα δήλωσε για την συνέντευξη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στον ALPHA και τον Αντώνη Σρόιτερ.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha, ο κ. Γιαννούλης υποστήριξε ότι με τις αναρτήσεις του δεν υπαινίχθηκε ότι ο κ. Σρόιτερ και οι δημοσιογράφοι του Alpha πληρώθηκαν για τη συνέντευξη. Δεν παρέλειψε, όμως, να συμπληρώσει ότι «ο Μητσοτάκης έχει βάλει το χέρι του σε μια αντιδημοκρατική ενημέρωση».

Υπενθυμίζεται πως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε μιλήσει αρχικά για «πληρωμένη» συνέντευξη με τα tweets του να προκαλούν σάλο. «Η συνέντευξη θα κλείσει με έκδοση τιμολογίου ή απόδειξη παροχής υπηρεσιών; Χωρίς το ΦΠΑ; Ή με ΦΠΑ;», τόνισε ο κ. Γιαννούλης. «Στον ΣΚΑΙ μάλλον είχε συμπληρώσει τις 15 συνεργασίες τον μήνα που προέβλεπε η σύμβαση έργου!», σχολίασε, με τις αναρτήσεις λίγο αργότερα να εξαφανίζονται από το προφίλ του.

«Αυτό που είπα είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης βρίσκεται με κάποιον τρόπο να περνάει τις λιγότερες δυνατές κριτικές στον δημόσιο λόγο» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προσθέτοντας: «Δεν υπαινίχθηκα χρηματισμό του Αντώνη Σρόιτερ, ήταν ένα σαρκαστικό σχόλιο και κατέβηκε όχι από φόβο, αλλά επειδή έχει χαθεί η δυνατότητα να γίνεται συζήτηση κριτικής και σχολίων, χωρίς να μετατρέπεται σε λύσσα εκτόνωσης. Σέβομαι και τιμώ τη δημοσιογραφική παρουσία συναδέλφων», είπε.

Παράλληλα, ο Χρήστος Γιαννούλης υποστήριξε ότι έχει δικαίωμα, ως πολίτης, να ασκεί κριτική. «Έχω δικαίωμα να κάνω κριτική σε συνάδελφο που έχει δώσει δείγματα γραφής; Η συνέντευξη κάλυψε όλα τα θέματα της επικαιρότητας; Είμαι πολίτης και μπορώ να κάνω κριτική. Έχω κάνει συνεντεύξεις και στον κ. Μητσοτάκη και στον κ. Τσίπρα. Ζητάω συγγνώμη όταν δεν παρερμηνεύονται αυτά που γράφω. Σε καμία περίπτωση η ερμηνεία δεν ήταν ότι είναι πληρωμένη η συνέντευξη. Είναι ένας σαρκασμός. Όταν θέλει κάποιος να τον διαστρεβλώσει το κάνει με μεγάλη άνεση».

Τέλος, σε ερώτηση αν οι αναρτήσεις του κατέβηκαν μετά από παρέμβαση του κόμματος, ο κ. Γιαννούλης διέψευσε ότι υπήρξε τέτοια παρέμβαση.

Το tweet που «κατέβηκε»

giannoulis1
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα

Πώς θα κάνουμε το εμβόλιο στην Ελλάδα - Όλο το σχέδιο

«Μαύρος» Δεκέμβριος με 788 θανάτους - Γιατί αργούν τα αποτελέσματα του lockdown

Βρετανία: Η ψυχασθενής του Queen's Park από την Αλβανία - Ανακοινώθηκε η ποινή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης