Ρωμανός για σπίτι Τσίπρα: Ούτε ομπρέλα με ξαπλώστρες δε νοικιάζεις με αυτή την τιμή σε αυτή την περιοχή

Ρωμανός για σπίτι Τσίπρα: Ούτε ομπρέλα με ξαπλώστρες δε νοικιάζεις με αυτή την τιμή σε αυτή την περιοχή

«Τι άλλαξε από την Κυριακή μέχρι χθες; Ανακάλυψε καινούργια στοιχεία για την υπόθεση; Μας κορόιδευε την Κυριακή ή μας κορόιδευε χθες», διερωτάται ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ

romanos-nd-52
Επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, για την υπόθεση με το εξοχικό του στο Σούνιο, εξαπέλυσε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ 100,3, σχολίασε τις απαντήσεις που έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας κάνοντας λόγο για υποκρισία. Ο κ. Ρωμανός θύμισε πως την Κυριακή από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ διαψεύστηκαν τα περί νέας βίλας με τις ανακοινώσεις να αναφέρονται στο παλιό σπίτι στο οποίο παραθέριζε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Μας κατηγορούσε για ξαναζεσταμένο φαγητό λέγοντας μας πως όλα τα στοιχεία υπάρχουν στο πόθεν έσχες. Χθες ουσιαστικά διέψευσε αυτά που έλεγε ο ίδιος την Κυριακή», είπε χαρακτηριστικά.

«Τι άλλαξε από την Κυριακή μέχρι χθες; Ανακάλυψε καινούργια στοιχεία για την υπόθεση; Μας κορόιδευε την Κυριακή ή μας κορόιδευε χθες», διερωτήθηκε παράλληλα ο Νίκος Ρωμανός.

Αναφερόμενος στην συζήτηση που έχει ξεσπάσει στα social media με την τιμή του ενοικίου που δίνει ο Αλέξης Τσίπρας, ο Νίκος Ρωμανός είπε χαρακτηριστικά: «Ούτε ομπρέλα με ξαπλώστρες δε νοικιάζεις σε αυτήν την περιοχή σε αυτή την τιμή».

tsipras-sounio-eggrafo3


Προέτρεψε μάλιστα και σε αναζήτηση στο διαδίκτυο λέγοντας: «να ψάξετε στο ίντερνετ το πιο φθηνό σπίτι γκαρσονιέρα σε αυτή την περιοχή που να βλέπει θάλασσα με τα κιάλια και να μου πείτε αν θα βρείτε κάτι κοντά στην τιμή που μας λέει ο κύριος Τσίπρας ότι το νοίκιασε». Συμπλήρωσε δε ότι «το εμπορικό δίκαιο αναφέρει ρητώς ότι το ετήσιο μίσθωμα ενός ακινήτου δεν μπορεί να είναι μικρότερο από το 6% της αντικειμενικής αξίας. Ελπίζω αυτό να το έλαβαν υπόψη τους όταν έκαναν το συγκεκριμένο μισθωτήριο. Αυτό όπως καταλαβαίνετε το προβλέπει το εμπορικό δίκαιο ακριβώς για να αποφευχθούν περιπτώσεις εικονικής μίσθωσης».

Κλείσιμο
Αναφορικά με το επιχείρημα πως τέτοια θέματα ρίχνουν το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας τόνισε πως «το ακούω αυτό- ότι σε αυτή τη στιγμή είναι αντιαισθητικό να ασχολούμαστε με τέτοια θέματα». Είπε δε, όμως, ότι «εγώ θα το προσυπέγραφα αυτό αν δεν είχαμε απέναντί τον ΣΥΡΙΖΑ που ο ίδιος έβαλε ως στοιχείο της πολιτικής διαμάχης και της πολιτικής αντιπαράθεσης το που μένει ο κάθε πολιτικός, ο ίδιος το έκανε σημαία και χώρισε τους πολιτικούς ανάλογα με το αν μένουν στην Εκάλη ή στην Κυψέλη και όχι ανάλογα με το τι κάνουν και τι λένε. Σας θυμίζω ότι πριν από μία εβδομάδα έβγαλε ένα σποτ που μιλούσε για Δούκες, άρα και μέσα στην πανδημία συνεχίζει αυτήν τη ρητορική».

Κατέληξε μάλιστα λέγοντας πως «αυτή είναι η Αριστερά, αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, αυτή είναι η υποκρισία τους και για αυτό θεωρώ ότι είναι μείζον το ζήτημα. Κυρίως για την υποκρισία του πράγματος αλλά και για το ότι κάθε φορά που πάει να απαντήσει σε κάτι ανοίγει καινούργια χειρότερα ερωτήματα που έχουν και άλλες προεκτάσεις».

Ειδήσεις σήμερα

Πώς θα κάνουμε το εμβόλιο στην Ελλάδα - Όλο το σχέδιο

«Μαύρος» Δεκέμβριος με 788 θανάτους - Γιατί αργούν τα αποτελέσματα του lockdown

Βρετανία: Η ψυχασθενής του Queen's Park από την Αλβανία - Ανακοινώθηκε η ποινή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης