Βελόπουλος: Το εμβόλιο πρέπει να είναι προαιρετικό και όχι υποχρεωτικό

Βελόπουλος: Το εμβόλιο πρέπει να είναι προαιρετικό και όχι υποχρεωτικό

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης αρνήθηκε να δεχθεί την πρόταση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τον δημόσιο εμβολιασμό των πολιτικών αρχηγών

velopoulos
Την ώρα που ο κορωνοϊός «σαρώνει» τη χώρα ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος προχωράει σε νέες δηλώσεις κατά του εμβολιασμού. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης σχολιάζοντας τη χθεσινή πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον από κοινού εμβολιασμό των πολιτικών αρχηγών τόνισε πως «το εμβόλιο πρέπει να είναι προαιρετικό και όχι υποχρεωτικό. Εκούσια ή ακούσια συναίνεση σε κάτι που είναι αμφίβολο ουδέποτε θα δώσει η Ελληνική Λύση».

Αναλυτικά η δήλωση του Κυριάκου Βελόπουλου:

«Επειδή γίνεται συνεχώς έκκληση από τον πρωθυπουργό να κάνουν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί το εμβόλιο, που ίδιος διατείνεται ότι είναι ασφαλές, η Ελληνική Λύση τον ενημερώνει ότι στα πλαίσια της σοβαρότητας και του υψηλού αισθήματος ευθύνης που τη διακρίνει, δεν θα προτρέψει ποτέ τους Έλληνες, είτε με τη φυσική της παρουσία είτε μέσω δηλώσεών της να κάνουν οι πολίτες ένα εμβόλιο, για το οποίο δεν είμαστε 100% σίγουροι για την αποτελεσματικότητά του. Το εμβόλιο πρέπει να είναι προαιρετικό και όχι υποχρεωτικό. Εκούσια ή ακούσια συναίνεση σε κάτι που είναι αμφίβολο ουδέποτε θα δώσει η Ελληνική Λύση.

Καλό θα είναι ο πρωθυπουργός να πείσει και τον κύριο Μακρόν για την ασφάλεια του συγκεκριμένου εμβολίου. Ο πρωθυπουργός, η κυβέρνηση και οι εταιρείες θα εγγυηθούν προσωπικά σε κάθε Έλληνα για τις ποινικές και αστικές ευθύνες που θα φέρουν σε περίπτωση τυχόν παρενεργειών».

Ειδήσεις σήμερα:

Αναστολή συμβάσεων: Ξεκίνησαν οι δηλώσεις του Δεκεμβρίου - Επιστρέφει στα 534 ευρώ η ειδική αποζημίωση

ΝΔ για το σπίτι Τσίπρα: Αν τη διαπραγμάτευση για τη βίλα την είχε κάνει στις Βρυξέλλες θα είχαμε γλιτώσει το τρίτο μνημόνιο

Συναγερμός στην Παιανία: Ηλικιωμένη πυροβόλησε στον αέρα και μετά ταμπουρώθηκε σπίτι της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης