Σφοδρή αντιπαράθεση Καράογλου - Νοτοπούλου για τη διανομή υγειονομικού υλικού στα τελωνεία

Σφοδρή αντιπαράθεση Καράογλου - Νοτοπούλου για τη διανομή υγειονομικού υλικού στα τελωνεία

«Έγινε διαφημιστής εταιριών» αναφέρει σε ανάρτησή της για τον υπουργό Μακεδονίας - Θράκης η βουλευτής – «Καλή σας νύχτα, κυρία Νοτοπούλου» ανέφερε ο ΥΠΑΜ που απέδωσε την επίθεση σε «εσωκομματικές ίντριγκες του ΣΥΡΙΖΑ» 

karaoglou-notopoulou-0
Επίθεση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξαπέλυσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου κατά του Υφυπουργού Μακεδονίας –Θράκης, Θόδωρου Καράογλου, με αφορμή την πρωτοβουλία του τελευταίου να διανείμει υγειονομικό υλικό στα τελωνεία της Βόρεια Ελλάδας.

«Ο Υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης, με Δελτίο Τύπου ανακοινώνει ότι θα διανείμει μάσκες, αντισηπτικά και απολυμαντικά στους τελωνειακούς σταθμούς Ευζώνων και Προμαχώνα. Πέρασε ολόκληρο καλοκαίρι που έμπαιναν και έβγαιναν χιλιάδες τουρίστες, πέρασε όλη η περίοδος που πηγαινοέρχονταν ανεξέλεγκτα εργάτες γης και θυμήθηκε τώρα να δώσει υλικά ατομικής προστασίας στους ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή της μεθορίου;» διερωτήθηκε η κ. Νοτοπούλου και πρόσθεσε: «Και άντε να διαφημίζει την πρωτοβουλία του, που θα έπρεπε να την είχε πάρει η κυβέρνησή του από το πρώτο κύμα της πανδημίας, να μην ντρέπεται να προβάλλει μέσα από Δελτίο Τύπου του υφυπουργείου, τις ιδιωτικές εταιρίες που τον χρηματοδοτούν; Τι είναι ο Υφυπουργός Διαφημιστής των εταιριών;»

«Κι αν οι εταιρίες χρηματοδότησαν την αγορά των υλικών, ο κ. Καράογλου τι παριστάνει; Τον πρωταγωνιστή στις φωτογραφίες;

Έβαλε το καπέλο στις ιδιωτικές προσφορές για να τις βαφτίσει κυβερνητικές; Υπάρχουν πράγματα που γίνονται και δε λέγονται και πράγματα που λέγονται και δεν γίνονται, είπε κάποιος κάποτε...

Κυβέρνηση… «αρίστων» Κυβέρνηση χορηγών» κατέληξε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, για να εισπράξει στη συνέχεια απάντηση από το Διοικητήριο.

«Κατανοώ την προσπάθεια της κυρίας Νοτοπούλου να βρει αντιπολιτευτικό πεδίο…Από εκεί και πέρα όμως, αν δεν κάνω λάθος, Τομεάρχης Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) του ΣΥΡΙΖΑ έχει οριστεί η κα Κυριακή Μάλαμα. Εκτός εάν η κα. Νοτοπούλου αναζητά για τον εαυτό της και τη θέση της σκιώδους Τομεάρχη Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης)» ανέφερε ο Υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης, Θόδωρος Καράογλου. «Σε κάθε περίπτωση, στο Διοικητήριο έχω πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθώ από τις εσωκομματικές ίντριγκες του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη» σχολίασε ο ίδιος, καταλήγοντας: «Καλή σας νύχτα, κυρία Νοτοπούλου».

Ειδήσεις σήμερα

Μητσοτάκης: Έπρεπε να κλείσουμε τη Θεσσαλονίκη νωρίτερα - Χριστούγεννα με εννέα άτομα το πολύ

Κορωνοϊός: Στα 1.251 τα νέα κρούσματα - Στο 20,4% ξαφνικά ο δείκτης θετικότητας

Επίθεση με βιτριόλι: Νέες εξελίξεις στην υπόθεση - Έρευνες για συνεργούς - Τι ψάχνει η Αστυνομία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης