ΝΔ κατά ΣΥΡΙΖΑ: Πάλι αφωνία μετά τις επικίνδυνες ασυναρτησίες Μαυραγάνη για το εμβόλιο του κορωνοϊού

ΝΔ κατά ΣΥΡΙΖΑ: Πάλι αφωνία μετά τις επικίνδυνες ασυναρτησίες Μαυραγάνη για το εμβόλιο του κορωνοϊού

«Αφωνία από την Κουμουνδούρου για τις επικίνδυνες ασυναρτησίες Μαυραγάνη κατά του εμβολίου», επισημαίνει μεταξύ άλλων η Πειραιώς

ND_GRAFEIA_PEIRAIWS
Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, επ' αφορμή των πρόσφατων δηλώσεων του πρώην υπουργού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, Νίκου Μαυραγάνη για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

«Όταν μιλούσε κάποιος υπέρ του εμβολίου έκανε "εμπόριο ελπίδας". Όταν μιλούσε για ατομική ευθύνη "κουνούσε το δάχτυλο". Όταν απαγορεύθηκαν οι συγκεντρώσεις εν μέσω λοκντάουν "ήταν χούντα". Όταν ο κ. Πολάκης αγνοούσε επιδεικτικά τα μέτρα και προέτρεπε σε ανυπακοή ήταν… Πέμπτη», αναφέρει η Πειραιώς. 

«Τώρα που ο πρώην υπουργός τους κ. Μαυραγάνης λέει επικίνδυνες ασυναρτησίες κατά του εμβολίου, πάλι αφωνία από τη λαλίστατη κατά τα άλλα Κουμουνδούρου. Η υπεύθυνη αντιπολίτευση στα καλύτερά της…», συμπληρώνει η Νέα Δημοκρατία. 

Η τοποθέτηση Μαυρογάνη που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων

«Η ελληνική κυβέρνηση, η ελληνική πολιτεία, μπορεί αύριο να ψηφίσει με δύο διατάξεις ότι δεν θα υπάρχει συνδυασμός εμβολίου με μηχανισμό αποθήκευσης μέσα στον άνθρωπο ή γεννετική τροποποίηση του γεννετικού κώδικα του ανθρώπου», ανέφερε ο Νίκος Μαυραγάνης μιλώντας σε εκπομπή του Mega.



Ο ισχυρισμός αυτός του Νίκου Μαυραγάνη προκάλεσε την «έκρηξη» του καθηγητή Πνευμονολογίας Θόδωρου Βασιλακόπουλου«Η έλλειψη γνώσης δημιουργεί παραπληροφόρηση» ανέφερε ο καθηγητής, αδυνατώντας να πιστέψει αυτό που μόλις άκουσε να λέει ο πρώην υπουργός. Και πρόσθεσε, βάζοντας άμεσα τα πράγματα στη θέση τους: «Το εμβόλιο που θα γίνει είναι RNA. Το γεννετικό υλικό του ανθρώπου είναι DNA. Ο άνθρωπος έχει μόνο ένζυμα να μετατρέψει το DNA σε RNA. Όχι το αντίστροφο. Δεν μπορώ να ενσωματώσω RNA σε DNA».

Και ανέφερε με νόημα: «Το να λέει ένας έγκριτος νομικός, όπως ο κ. Μαυραγάνης, για το αν ένα εμβόλιο είναι ασφαλές ή όχι, απλά με ξεπερνά. Είναι σαν να ρωτάτε εμένα, πόσα σίδερα χρειάζονται για να χτιστεί ένας ουρανοξύστης» Όπως ήταν αναμενόμενο το γεγονός αυτό προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα social media με τους χρήστες να  κάνουν λόγο για «ντροπή» και «απογοήτευση».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης