Κεγκέρογλου (ΘΕΜΑ 104,6): «Το πρώτο τρίμηνο του 2022 οι εκλογές στο ΚΙΝΑΛ»

Κεγκέρογλου (ΘΕΜΑ 104,6): «Το πρώτο τρίμηνο του 2022 οι εκλογές στο ΚΙΝΑΛ»

«Σήμερα πρεπει να ασχοληθούμε με το θέμα που πληγώνει την Ελλάδα και όλο τον κόσμο» τόνισε γραμματέας της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ

kegkerogloy
«Δεν ασχολούμαι με αυτό το θέμα, αφορά το πρώτο τρίμηνο του '22», απάντησε σχετικά με τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ, στον ρ.σ ΘΕΜΑ 104,6 ο γραμματέας της ΚΟ και βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Βασίλης Κεγκέρογλου.

Σχολιάζοντας τις εκλογές για την ηγεσία του κόμματος, που έχουν προγραμματιστεί για τον Νοέμβριο του '21, ο κ. Κεγκέρογλου σημείωσε ότι βάση καταστατικού τον Μάρτιο του 2018 έγινε το ιδρυτικό συνέδριο και προβλέπει κάθε 4 χρόνια τη διεξαγωγή του και τουλάχιστον έναν με δύο μήνες, την εκλογή. Άρα όπως είπε, είναι μια συζήτηση που αφορά το τέλος του '21 και αρχές του '22.


«Ωστόσο, αυτή τη στιγμή υπάρχουν σοβαρότατες προτεραιότητες που αντιμετωπίζει ο κόσμος εν μέσω της πανδημίας», συμπλήρωσε. Ο κ. Κεγκέρογλου υπογράμμισε, ότι  «σήμερα πρεπει να ασχοληθούμε με το θέμα που πληγώνει την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, είναι σοβαρό το ζήτημα της Υγείας, και πρέπει να είναι αυτό στο επίκεντρο των κομμάτων».

Παράλληλα, δεν έκρυψε τη δυσφορία του, διότι με μεγάλη καθυστερήση, όπως είπε, η κυβέρνηση αποφάσισε τη διατίμηση των τεστ. «Στεναχωρήθηκα με τον κ. Κοντοζαμάνη, διότι 8 μήνες λέγαμε για τα τεστ. Περισσότερα τεστ σημαίνει μεγαλύτερος έλεγχος της μεταδοτικότητας και καλύτερο αποτέλεσμα», ενώ πρόσθεσε ότι «πρέπει να συνταγογραφηθεί ώστε να έχουν όλοι πρόσβαση σε αυτό».

Ειδήσεις σήμερα: 

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Καθάρισε με τον ιό, όχι και με τους «διαδόχους»

Τι δείχνουν τα στοιχεία: Κάτω από το 1 το RT, αλλά στα ύψη το επιδημιολογικό φορτίο

Έλληνες έφτιαξαν σε 8 μήνες rapid test για τον κορωνοϊό - «Οι νέοι ερευνητές είναι ικανότατοι!»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης