Σύσκεψη Μητσοτάκη με τους επικεφαλής των Υγειονομικών Περιφερειών

Σύσκεψη Μητσοτάκη με τους επικεφαλής των Υγειονομικών Περιφερειών

Η κυβέρνηση καταγράφει τα επιδημιολογικά δεδομένα και τα στοιχεία από τις υγειονομικές περιφέρειες προκειμένου να οδηγηθεί σε αποφάσεις για την άρση του lockdown

tilediaskepsi-kuriakos-mitsotakis
Σύσκεψη με τους επικεφαλής των υγειονομικών περιφερειών έχει αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Στη διάρκειά της αναμένεται να αποτυπωθεί η κατάσταση που αντιμετωπίζει κάθε περιοχή της χώρας, αλλά και να δοθούν κατευθύνσεις για την λειτουργία και τη συμεργασία μεταξύ τους, καθώς από την περασμενη εβδομάδα, κιόλας, η απόφαση του υπουργείου Υγείας είναι να λειτουργούν ως ενιαία περιφέρεια, ώστε να διευκολύνεται η νοσηλεία ασθενών όπου υπάρχουν ελεύθερες κλίνες, χωρίς «στεγανά» και γραφειοκρατικά κωλύμματα από την μία υγειονομική περιφέρεια στην άλλη.

Μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης αναμένεται να γίνουν ανακοινώσεις για τις οποίες αποφάσεις ληφθούν ή τις διαπιστώσεις που θα γίνουν.

Την ίδια ώρα, η κυβέρνηση συνεκτιμά όλα τα επιδημιολογικά στοιχεία προκειμένου στο τέλος της εβδομάδας να έχει στέρεα δεδομένα που θα οδηγήσουν σε αποφάσεις για το πότε και πώς θα γίνει η άρση του lockdown. Πάντως, πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με τις οποίες επίκειται και νέο διάγγελμα του πρωθυπουργού περί τα τέλη της εβδομάδας, προς το παρόν δεν επιβεβαιώνονται από το Μαξίμου. Αυτή την ώρα, τονίζουν κυβερνητικές πηγές «δεν υπάρχει ούτε θέμα διαγγέλματος, ούτε ειλημμένων αποφάσεων για άρση των μέτρων».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης