Υπουργείο Εξωτερικών: Εκτός κινδύνου ο Έλληνας αστυνομικός που τραυματίστηκε στη Τζέντα

Υπουργείο Εξωτερικών: Εκτός κινδύνου ο Έλληνας αστυνομικός που τραυματίστηκε στη Τζέντα

Ο Έλληνας αστυνομικός υπηρετεί στο Γενικό Προξενείο Τζέντας και συνόδευε υπάλληλο του Γενικού Προξενείου σε τελετή μνήμης για τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο

saudi1
Το υπουργείο Εξωτερικών καταδίακσε την τρομοκρατική επίθεση στο μη-Μουσουλμανικό νεκροταφείο στη Τζέντα, το πρωί της Τετάρτης και ενημέρωσε πως ο Έλληνας αστυνομικός που τραυματίστηκε, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Η ενημέρωση αναφέρει: 

«Καταδικάζουμε απερίφραστα τη σημερινή τρομοκρατική ενέργεια, η οποία είχε ως στόχο τελετή για τη λήξη του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου στο μη-Μουσουλμανικό Νεκροταφείο της Τζέντας, κατά την οποία τραυματίστηκε Έλληνας αστυνομικός που υπηρετεί στο Γενικό Προξενείο Τζέντας και ο οποίος συνόδευε υπάλληλο του Γενικού Προξενείου στην εν λόγω τελετή.

Ο αστυνομικός είναι καλά στην υγεία του και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Του συμπαραστέκονται τόσο το Γενικό Προξενείο όσο και η Πρεσβεία μας στο Ριάντ, που παραμένουν σε συνεχή επαφή με τις αρχές της Σαουδικής Αραβίας. Του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση.

Εκφράζουμε επίσης τις θερμές ευχαριστίες μας προς τις αρχές της Σαουδικής Αραβίας για τη στήριξη και συμπαράσταση που έδειξαν από την πρώτη στιγμή, καθώς και για τις προσπάθειες που καταβάλλουν για τη διαλεύκανση της υπόθεσης».

Ειδήσεις σήμερα: 

Τι μπορούμε και τι όχι να αγοράζουμε από σήμερα στα σούπερ μάρκετ

Απτόητος ο Τραμπ μετά την εκλογική ήττα: «Θα κερδίσουμε», λέει - «Είναι ντροπιαστικό» απαντά ο Μπάιντεν

Μισέλ Ουελμπέκ: Ο «προφήτης» της τρομοκρατικής επέλασης του Ισλάμ στην Ευρώπη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης