Έφτασε στην Αθήνα ο Πρόεδρος της Αιγύπτου, Φατάχ αλ Σίσι

Έφτασε στην Αθήνα ο Πρόεδρος της Αιγύπτου, Φατάχ αλ Σίσι

Τον υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο ο υπουργός Εξωτερικών Ν. Δένδιας - Θα δει Μητσοτάκη και Σακελλαροπούλου - Αναλυτικά το πρόγραμμα της επίσκεψης

Dendias_al_Sisi
Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, υποδέχθηκε απόψε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» τον Πρόεδρο της Αιγύπτου, Aμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι, ο οποίος πραγματοποιεί διήμερη επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας, έπειτα από πρόσκληση της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

«Υποδέχτηκα τον Αιγύπτιο Πρόεδρο Abdel Fattah el-Sisi. Μια επίσκεψη που σηματοδοτεί τους ισχυρούς δεσμούς και τη στενή συνεργασία μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Νίκος Δένδιας.

Δείτε την ανάρτησή του


Το πρόγραμμα της επίσκεψης

Αύριο Τετάρτη στις 12 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Αιγύπτου και θα ακολουθήσει συνάντηση αντιπροσωπειών.

Στις 13:20, οι δύο ηγέτες θα κάνουν δηλώσεις στον Τύπο.

Στις 14:30, ο κ. Μητσοτάκης και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Αιγύπτου, θα παρακαθίσουν σε γεύμα εργασίας.

Στις 20:00, ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο για να συμμετάσχει στο δείπνο που παραθέτει προς τιμήν του Προέδρου της Δημοκρατίας της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης