ΣΥΡΙΖΑ: Για εξηγήσεις καλούν τον Πολάκη Γεροβασίλη και Τζανακόπουλος

ΣΥΡΙΖΑ: Για εξηγήσεις καλούν τον Πολάκη Γεροβασίλη και Τζανακόπουλος

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ

polakistrapezi
Κάθε άλλο παρά αδιάφορους άφησε τους επικεφαλής των ανώτατων, κομματικών οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ η ανάρτηση του πρώην Υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, με φόντο το σπιτικό τσιμπούσι εν μέσω πανδημίας και εθνικής καραντίνας, κίνηση που εκτόξευσε χθες στο κόκκινο το πολιτικό θερμόμετρο, φέρνοντας σε δύσκολη θέση ακόμη και τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος με τη σειρά του, του παρείχε κάλυψη με αστερίσκους.

Τόσο η εξόφθαλμη παραβίαση των περιοριστικών μέτρων, όσο και η βαρύνουσα διπλή ιδιότητα του κ. Πολάκη, δηλαδή αυτή του γιατρού και βουλευτή ταυτόχρονα, είχαν ως αποτέλεσμα να σηκωθεί τσουνάμι αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και εντός των κομματικών τειχών. Ενδεικτικό του μεγέθους της εσωκομματικής δυσαρέσκειας είναι το γεγονός ότι αποστάσεις από τον κ. Πολάκη έλαβαν ακόμη και στελέχη της «προεδρικής» φρουράς και της νέας γενιάς, όπως ο τομεάρχης Εσωτερικών, Κώστας Ζαχαριάδης.

Με αυτά τα δεδομένα και κρατώντας ζωντανή τη δέσμευση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ για «επιπλήξεις» σε όποιον ή όποια αντιβαίνει την επίσημη κομματική γραμμή (όπως είχε συμβεί και με την περίπτωση της κ. Τζάκρη), αύριο νωρίς το μεσημέρι ο κ. Πολάκης αναμένεται να έχει «μια συζήτηση», σύμφωνα με κομματικές πηγές, με επίκεντρο το περιεχόμενο της χθεσινής ανάρτησής του από κοινού με την Γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, αλλά και το Γραμματέα του κόμματος, Δημήτρη Τζανακόπουλο, προκειμένου ο πρώην υπουργός να εκθέσει τα επιχειρήματά του για το τσιμπούσι.

Ειδήσεις σήμερα

Εμβόλιο κορωνοϊού της Pfizer: Η αποτελεσματικότητά του θα είναι ίδια με αυτή των παιδικών εμβολίων

Σύμβουλος Μπάιντεν: Φτάσαμε πολύ κοντά σε μία πολεμική σύρραξη Ελλάδας-Τουρκίας

Ναγκόρνο-Καραμπάχ: Τέλος ο πόλεμος Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης