Πέτσας για βίντεο ΣΥΡΙΖΑ: «Έχουν το θράσος να ζητούν και τα ρέστα»

Πέτσας για βίντεο ΣΥΡΙΖΑ: «Έχουν το θράσος να ζητούν και τα ρέστα»

«Αφού η συζήτηση που προκάλεσαν στη Βουλή κατέληξε σε μπούμερανγκ κατρακύλησαν σε μια νέα πολιτική αθλιότητα» επεσήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφερόμενος στο βίντεο από ανάρτησε η Κουμουνδούρου

petsas_main_kathistos
Την οξύτατη αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα προκάλεσε το βίντεο που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο ΣΥΡΙΖΑ για τον νέο πτωχευτικό κώδικα.

«Αφού η συζήτηση που ανεύθυνα και καιροσκοπικά προκάλεσαν στη Βουλή κατέληξε σε μπούμερανγκ, αποφάσισαν να ριχτούν στη λάσπη και στις προσωπικές ύβρεις» σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και πρόσθεσε: «Κατρακύλησαν έτσι σε μια νέα πολιτική αθλιότητα.

Η αλήθεια όμως που ξέρουν όλοι οι πολίτες είναι ότι ο κ. Τσίπρας έκλεισε τις τράπεζες με το τυχοδιωκτικό δημοψήφισμα, κόστισε 40 δισ. ευρώ στους Έλληνες φορολογούμενους και τους μικρομετόχους με την τρίτη αχρείαστη ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, έκανε πάνω από 25 χιλιάδες πλειστηριασμούς κατοικιών και θέσπισε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Έπαιξε τη χώρα στα ζάρια τζογάροντας τη δημόσια περιουσία, τα εισοδήματα και τα σπίτια των Ελλήνων. Κι έχει τέτοιο θράσος ώστε ζητάει και τα ρέστα».

Δείτε το βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ

Πτωχευτικός Νόμος ΝΔ: Μένουμε Χωρίς Σπίτι.
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Ηράκλειο: Μαχαίρωσε τη μάνα και την αδελφή του

Θεσσαλονίκη: Δέκα κρούσματα κορωνοϊού σε δομή περίθαλψης παιδιών

Σάσα Ομπάμα: Η 19χρονη κόρη του Μπαράκ Ομπάμα ραπάρει στο TikTok και κάνει θραύση  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης