Απαράδεκτη δήλωση Βελόπουλου: Θα έπρεπε να αυτοκτονήσουν γραμματείς και υπουργοί που χρεοκόπησαν την χώρα

Απαράδεκτη δήλωση Βελόπουλου: Θα έπρεπε να αυτοκτονήσουν γραμματείς και υπουργοί που χρεοκόπησαν την χώρα

Τι είπε σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης

velopoulos
Αίσθηση προκάλεσε στην Ολομέλεια της Βουλής η τοποθέτηση του κ. Κυριάκου Βελόπουλου καθώς επιχειρώντας να συλλυπηθεί τους συγγενείς του Δημήτρη Καμπανάρου, ιδιοκτήτη γηροκομείου που αυτοκτόνησε λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στην δομή, είπε ότι θα έπρεπε να έχουν αυτοκτονήσει και όσοι ευθύνονται για την χρεοκοπία της χώρας.

«Με την ευκαιρία της τοποθέτησής μου να συλλυπηθώ τους συγγενείς του Δημήτρη Καμπανάρου. Δεν ξέρω πόσοι τον ξέρετε. Είναι ο ιδιοκτήτης του οίκου ευγηρίας που αυτοκτόνησε καθώς ένιωσε υπεύθυνος για τα κρούσματα κορωνοϊού στο γηροκομείο» είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης για να προσθέσει «Βέβαια θα έπρεπε να αυτοκτονήσουν και κάποιοι γραμματείς και υπουργοί που χρεοκόπησαν την χώρα. Αλλά κανείς δεν αυτοκτονεί στην χώρα αυτή».
 
Σε άλλο σημείο ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης επανέλαβε τις αιρετικές του απόψεις για την πανδημία και τα εμβόλια ενώ έφτασε στο σημείο να επικαλεστεί «επιστημονικές μελέτες κορυφαίων επιστημόνων» που δείχνουν -όπως υποστήριξε- ότι ο κορωνοϊός δεν μεταδίδεται από την Θεία Κοινωνία.

Απευθυνόμενος δε προς την κυβέρνηση είπε «μου βάζετε τον κάθε ανίδεο λοιμωξιολόγο και λέει την άποψή του αντί να ακούτε τους κανονικούς επιστήμονες».


Ειδήσεις σήμερα

Βροχές και καταιγίδες σήμερα σε Κυκλάδες και Κρήτη

ΗΠΑ: Εγκρίθηκε η πώληση πυραύλων και οπλικών συστημάτων στην Ταϊβάν

Πανδημία-Μεξικό: 522 θάνατοι και 6.845 κρούσματα σε 24 ώρες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης