Ζαχαριάδης (ΘΕΜΑ 104,6): Να επιβάλλει οικονομικές κυρώσεις στη Τουρκία η ΕΕ

Ζαχαριάδης (ΘΕΜΑ 104,6): Να επιβάλλει οικονομικές κυρώσεις στη Τουρκία η ΕΕ

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε με ποδοσφαιρικούς όρους, όταν κλήθηκε να τοποθετηθεί για την πρόταση που έγινε στην Άννα Διαμαντοπούλου για τη γγ του ΟΟΣΑ

zaxariadis_1
Στην πρόταση του πρωθυπουργού στην Άννα Διαμαντοπούλου για τη θέση του γ.γ. του ΟΟΣΑ, επικεντρώθηκε η συζήτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Ζαχαριάδη με τον Γιάννη Πρετεντέρη στον ΘΕΜΑ 104,6.

Ο κ. Ζαχαριάδης, με χιούμορ σχολίασε ότι τη «Σημιτική» υφαλοκρηπίδα ερίζει η Νέα Δημοκρατία, το Κίνημα Αλλαγής αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ. Για το αν στηρίζει την κ. Διαμαντοπούλου, απάντησε με ποδοσφαιρικούς όρους, λέγοντας ότι όταν παίζει μια ελληνική ομάδα στο εξωτερικό τη στηρίζουμε αλλά δεν σημαίνει ότι είμαστε και οπαδοί της.


Όπως είπε ο κ. Ζαχαριάδης, αυτή η επιλογή του κ. Μητσοτάκη είναι μια ποολιτική επιλογή, ενώ όπως είπε ο ίδιος, υπάρχει γκρίνια στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας για τις πασοκικές επιλογές στην κυβέρνηση.

«Ο κ. Μητσοτάκης, προσπαθεί να οικοδομήσει ένα ρεύμα συναίνεσης σε συγκεκριμένες πολιτικές ράγες», είπε ενδεικτικά ο κ. Ζαχαριάδης.

Για τα ελληνοτουρκικά και τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα για επέκταση των 12 ναυτικών μιλίων στα νησιά, ο κ. Ζαχαριαδης, απέφυγε να προσδιορίσει για ποιά νησιά πρόκειται ακριβώς.

Για τη στάση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο κ. Ζαχαριάδης, είπε ότι πρέπει να υπάρχουν πιο αυστηρές θέσεις για την Άγκυρα, όπως έγινε για τη Λευκορωσία. Σε σχετική ερώτηση, απάντησε ότι οι οικονομικές κυρώσεις θα ήταν μια λύση.

Ειδήσεις σήμερα:

Η ώρα των ποινών για τους Χρυσαυγίτες - Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου

Σκάνδαλο με τα τα «χρυσά» διαβατήρια στην Κύπρο: «Εάν γνωρίζεις τους αγγέλους, γνωρίζεις και τον Θεό»

Κρούσματα κορωνοϊού: Ανησυχία των ειδικών για τα «κρυμμένα» - Αντίδοτο το «μάσκα παντού»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης