Επίσημα εκτός ΣΥΡΙΖΑ ο Κοντονής - «Σύντροφε, ΔΕΝ είχες δίκιο»

Επίσημα εκτός ΣΥΡΙΖΑ ο Κοντονής - «Σύντροφε, ΔΕΝ είχες δίκιο»

«Οταν ξαναζυγίσεις τις επιλογές σου, μπορείς να ξαναζητήσεις να γίνεις συναγωνιστής μας», αναφέρει η ανακοίνωση της νομαρχιακής επιτροπής Ζακύνθου του ΣΥΡΙΖΑ

kontonis
Επίσημα εκτός του ΣΥΡΙΖΑ τέθηκε με απόφαση της νομαρχιακής Επιτροπής Ζακύνθου του κόμματος ο Σταύρος Κοντονής.

Η Νομαρχιακή επιτροπή Ζακύνθου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνει στην ανακοίνωσή της ότι ο Σταύρος Κοντονής διάλεξε αυτή την ώρα της χαράς για να δημοσιοποιήσει τις όποιες ενστάσεις του, τις οποίες όφειλε να καταθέσει πολύ νωρίτερα.

«Σύντροφε μέχρι χθες, δεν απεμπόλησες τα δικαιώματά σου. Τα λάκτισες. Μαζί με την καρδάρα του ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά εμείς θα την ξαναγεμίσουμε άμεσα», σημειώνει η Νομαρχιακή Ζακύνθου, η οποία, πάντως, αφήνει ανοικτό παράθυρο για το μέλλον τονίζοντας ότι αν ο Σταύρος Κοντονής ξανασκεφτεί τις επιλογές του και «αναγνωρίσει τα λάθη του», μπορεί να ζητήσει να γίνει ξανά μέλος του κόμματος.

Ολόκληρη η απόφαση της Νομαρχιακής Ζακύνθου

Άχαρη η θέση μας εδώ στη Ζάκυνθο για τον μέχρι χθες συναγωνιστή μας Σταύρο Κοντονή.

Δεν είμαστε καθόλου ευτυχείς που ο Σ. Κοντονής διάλεξε αυτήν την ώρα της χαράς για να δημοσιοποιήσει τις όποιες ενστάσεις του. Αυτές που όφειλε να καταθέσει πολύ νωρίτερα.

Αυτές που δεν έτυχε να μας εμπιστευθεί εδώ στη Ζάκυνθο. Δεν βοήθησε προφανώς και η εσχάτως μειωμένη συμμετοχή του στις τοπικές διαδικασίες μας στο νησί. Έχουμε γνώμη για τα πολιτικά δικαιώματα των χρυσαυγιτών, έχουμε γνώμη και για τις ποινές τους, αλλά ίσως αυτή τη γνώμη δεν υπάρχει λόγος να την αναλύσουμε. Μπορεί και να μην ενδιαφέρει τους πολλούς.

Σύντροφε Σταύρο. Σύντροφε που μέχρι χτες ήσουν συναγωνιστής μας , ΔΕΝ είχες δίκιο, ιδιαίτερα μάλιστα για τη ΣΤΙΓΜΗ που διάλεξες να «διαφοροποιηθείς».

Όταν μπορούσες να επηρεάσεις αυτά που γίνονταν, όταν μπορούσες να παραιτηθείς από τη θέση ευθύνης σου, δεν το έπραξες. Τώρα η παραίτηση σου από την Κεντρική Επιτροπή ούτε τα πολιτικά δικαιώματα των χρυσαυγιτών θίγει, ούτε αυξάνει τις ποινές τους. Εξάλλου όλα όσα έγιναν τότε δεν σε εμπόδισαν να ξαναγίνεις υποψήφιος μας στην Ζάκυνθο.

Μόνο αυτοί που υποκρίνονται οτι είναι ενθουσιασμένοι με την καταδίκη της Χρυσής Αυγής χάρηκαν για την τηλεοπτική παραίτηση σου.

Σύντροφε μέχρι χθες, δεν «απεμπόλησες τα δικαιώματά σου» . Τα λάκτισες. Μαζί με την καρδάρα του ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά εμείς θα την ξαναγεμίσουμε άμεσα.

Και όταν ξαναζυγίσεις τις έσχατες επιλογές σου, όταν ο χρόνος έρθει να απαλύνει τις πληγές, μπορείς να ξαναζητήσεις να γίνεις συναγωνιστής μας.

Είναι προφανές ότι για μας, το θετικό έργο σου στη Ζάκυνθο και οι αγώνες σου για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν μηδενίζονται.

Γιατί στην Αριστερά οι αγώνες δεν διαγράφονται. Τα λάθη είναι αυτά που διαγράφονται ή συγχωρούνται. Αρκεί να μπορεί κάποιος να τα αναγνωρίσει.

Ειδήσεις σήμερα: 

Επιστρέφει εσπευσμένα στην Αθήνα ο Νίκος Παναγιωτόπουλος

Απαγορεύτηκε συγκέντρωση υπερ της Χρυσής Αυγής - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις γύρω από το Εφετείο

Καλαμάτα: «Μπήκαμε για να κλέψουμε» παραδέχτηκαν οι δύο ανήλικοι Ρομά που μπήκαν στο σπίτι του 64χρονου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης