Δίκη Χρυσής Αυγής: Στο Εφετείο της Αθήνας Τσίπρας, Γεννηματά, Κουτσούμπας και Βαρουφάκης

Δίκη Χρυσής Αυγής: Στο Εφετείο της Αθήνας Τσίπρας, Γεννηματά, Κουτσούμπας και Βαρουφάκης

Να σταθεί η Δικαιοσύνη στο ύψος των περιστάσεων, ζητούν οι πολιτικοί αρχηγοί - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες - Στο Εφετείο βρίσκεται και αντιπροσωπεία της ΝΔ

fofi_alexis
Ενιαίο δημοκρατικό μέτωπο απέναντι στη Χρυσή Αυγή συγκροτούν σήμερα όλες οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου, δίνοντας το παρόν, στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας μαζί με αντιπροσωπεία της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρέθηκε έξω από το Εφετείο στην αντιφασιστική συγκέντρωση για τη δική της Χρυσής Αυγής.

Δηλώσεις Αλέξη Τσίπρα για την Δίκη της ΧΑ

Κλείσιμο
Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε: «Σήμερα παίρνουμε όλοι μαζί αυτό το άχθος της δημοκρατίας και της αξιοπρέπειας αυτής της ηρωικής μορφής της Μάγδας Φύσσα. Ο λαός της Αθήνας δίνει την απάντηση του. Δεν είναι αθώοι για τις δολοφονίες και τη δηλητηρίαση της κοινωνίας.

Να σταθεί η δικαιοσύνη στο ύψος των περιστάσεων. Ο λαός όμως τους έχει ήδη δικάσει».

Στο Εφετείο μαζί με τα στελέχη του κόμματος της βρίσκεται η προεδρος του Κινήματος Αλλαγης, Φωφη Γεννηματά.

Η Φώφη Γεννηματά στην πορεία για την Χρυσή Αυγή

Σε δηλώσεις της τόνισε ότι «Η Χρυσή Αυγή, είναι εγκληματική οργάνωση με μανδύα πολιτικού κόμματος. Μετά τη στυγνή δολοφονία του Παύλου Φύσσα κανείς δε μπορεί να πει ότι δεν το γνωρίζει αυτό. Σήμερα τα θύματα και η δημοκρατία ζητούν δικαίωση. Είμαστε όλοι εδώ γιατί δεν υπάρχει χώρος για φασισμό στη ζωή μας. Και μόνο μαζί τελειώνουμε με τους νεοναζί. Και αυτός είναι αγώνας που συνεχίζεται ανεξάρτητα από τη σημερινή απόφαση, θέλουμε μια κοινωνία ανοιχτή με ισχυρή Δημοκρατία».

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες από το Protothema.gr από το Κίνημα Αλλαγής μέσα στη δικαστική αίθουσα βρίσκονται οι βουλευτές Γιώργος Καμίνης και Νάντια Γιαννακοπούλου.

«Είμαστε εδώ, γιατί δεν εφησυχάζουμε. Αναμένουμε, η απόφαση του δικαστηρίου να βγει με οδηγό την αλήθεια, μια αλήθεια που αποδείχθηκε με πλήθος στοιχείων καθ' όλη αυτή τη μακρόχρονη ακροαματική διαδικασία της δίκης, η οποία δυστυχώς καθυστέρησε με ευθύνη των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων» δήλωσε ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.
dx

Ο κ. Κουτσούμπας συμμετέχει στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, συνδικάτων, Φοιτητικών Συλλόγων και φορέων, έξω από το Εφετείου, για τη δίκη της Χρυσής Αυγής.


Στο Εφετείο της Αθήνας, βρίσκεται και ο Γιάνης Βαρουφάκης με τη σύζυγό του Δανάη. 
varouf

Στο Εφετείο βρίσκεται και αντιπροσωπεία της ΝΔ


Στο Εφετείο βρίσκεται και αντιπροσωπεία της ΝΔ, αποτελούμενη από τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Στεργίου, τον γενικό διευθυντή του κόμματος Γιάννη Μπρατάκο, τον εκπρόσωπο Τύπου Τάσο Γαϊτάνη και τον επικεφαλής της ΟΝΝΕΔ Παύλο Μαρινάκη.

«Η Νέα Δημοκτρατια έφραξε τον δρόμο στους νοσταλγούς του φασισμού και τους ρατσιστές. Βρέθηκε παντού απέναντί τους και στην κοινωνία και στη Βουλή. Ακύρωσε τα σχέδιά τους στην πράξη, θέτοντάς τους στο περιθώριο, εκεί που πραγματικα ανήκουν», επισήμανε, μεταξύ άλλων, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Γιώργος Στεργιού. Η ΝΔ «ανέδειξε την εγκληματική τους δράση, αυτή που σήμερα εδω αξιολογείται ποινικά από την ελληνική δικαιοσύνη. Ο πόλεμος κατά του μίσους και της βίας είναι διαρκής».


Ειδήσεις σήμερα:

Δίκη Χρυσής Αυγής: Η Δικαιοσύνη αποφασίζει για την «εγκληματική οργάνωση»

Καθηγήτρια στην Καλλιθέα έβλεπε... οράματα με σεξουαλικές επαφές 12χρονων

Κορωνοϊος: Οι νέες απαντήσεις των ειδικών για το πώς μεταδίδεται ο ιός
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης