ΣΥΡΙΖΑ: Νέα εσωτερική αντιπαράθεση για τα πλακάτ στη βουλή κατά της Χρυσής Αυγής

ΣΥΡΙΖΑ: Νέα εσωτερική αντιπαράθεση για τα πλακάτ στη βουλή κατά της Χρυσής Αυγής

Ούτε για τη Χρυσή Αυγή συμφωνούν στον ΣΥΡΙΖΑ - Επίθεση Καββαδία (53+) στον «πασοκογενή» Μαδεμλή

syriza_plakat
Νέος γύρος αντιπαράθεσης με αφορμή τη σημερινή συμβολική κίνηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ να σηκώσουν πλακάτ με το σύνθημα «Δεν είναι αθώοι» μέσα στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής ξέσπασε μεταξύ των «φυλών» του κόμματος, με φόντο την αυριανή ανακοίνωση της ετυμηγορίας του δικαστηρίου για τη Χρυσή Αυγή.

Πρωταγωνιστές της νέας κρίσης στη αβίωτη -καθώς φαίνεται- συμβίωση «πασοκογενών» και «αριστερόστροφων» κάτω από την ίδια στέγη ήταν η πρώην βουλευτής του κόμματος και δημοσιογράφος, Αννέτα Καββαδία, η οποία επιτέθηκε δημόσια κατά του Νίκου Μαδεμλή, Μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.

«Λοιπόν… Ως εδώ και μη παρέκει!!! Φαίνεται ότι κάποιους πολύ…προοδευτικούς, τους ξένισε η πρωτοβουλία της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ να σηκώσει πλακάτ «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ», μέσα στη Βουλή και επιδίδονται σε… νουθεσίες του στυλ: «Ο δημόσιος λόγος είναι αυτός που γράφει ιστορία, τα πανό τα κρατάει ο λαός, οι βουλευτές πήγαν εκεί όχι για χαπενικ αλλά για να ελέγχουν την εξουσία, να εκπροσωπούν το λαό, να εξηγούν τις σκοπιμότητες της υπαγορευμένης νομοθεσίας, να απαιτούν να πείθουν να ανατρέπουν».

kavvadia


Και από κοντά η γνωστή καραμέλα «ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία είναι κόμμα εξουσίας, όχι διαμαρτυρίας», ανέφερε σε ανάρτησή της η πρώην βουλευτής και εξέχον στέλεχος των 53+, δυσφορώντας, σύμφωνα με πληροφορίες, για το σχόλιο που έγραψε ο κ. Μαδεμλής κάτω από ανάρτηση άλλου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ στα κοινωνικά δίκτυα, με αφορμή τη σημερινή συμβολική διαμαρτυρία στο Κοινοβούλιο.

Σε υψηλότατους τόνους, ωστόσο, «μπορεί, κύριε Μαδεμλή, έτσι να είχατε μάθει εκεί που ήσασταν. Πάρτε το όμως απόφαση πως η ψυχή και η καρδιά του ΣΥΡΙΖΑ έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Και ο ριζοσπαστισμός συγκαταλέγεται αναμφίβολα μέσα σε αυτά» συνεχίζει στο σχόλιό της η κ. Καββαδία, καταλήγοντας πως «αν σας ενοχλεί, το πρόβλημα είναι δικό σας. Όχι δικό μας…».

Ειδήσεις σήμερα:

Βουλή: Τέλος στον διορισμό συζύγων και συγγενών ως μετακλητών μετά τη θύελλα με την Ζαρούλια

Έγκλημα στα Πετράλωνα: «Μετάνιωσα και το έκρυψα 13 χρόνια γιατί φοβόμουν», λέει ο δράστης

Ερντογάν σε Μέρκελ: Τα ευρωπαϊκά συμφέροντα δεν πρέπει να τελούν υπό την ομηρεία της Ελλάδας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης