Πελώνη (ΘΕΜΑ 104,6): Η λογική των μέτρων είναι η ελεγχόμενη λειτουργία

Πελώνη (ΘΕΜΑ 104,6): Η λογική των μέτρων είναι η ελεγχόμενη λειτουργία

«Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τον ιό, είναι μια νέα κανονικότητα»  είπε η Αριστοτελία Πελώνη

aristotelia-peloni
Σε αναμονή βρίσκονται οι αρχές προκειμένου να διαπιστωθεί η απόδοση των τριών πακέτων με μετρα που έχουν ανακοινωθεί το τελευταίο δεκαήμερο για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού όπως είπε στον ΘΕΜΑ 104,6 η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

«Ακούω μια κριτική για τα περίπτερα. Είναι μια δύσκολη ισορροπία που πρέπει να πετύχουμε ανάμεσα στην τήρηση των μέτρων και στην ατομική ελευθερία» πρόσθεσε η κυρία Πελώνη τονιζοντας ότι «πρέπει να αποφεύγεται ο συγχρωτισμός και ειδικά χωρίς μάσκα».

«Η λογική των μέτρων είναι η ελεγχόμενη λειτουργία. Αυτο ήταν και το μηνυμα του πρωθυπουργού. Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τον ιό, είναι μια νέα κανονικότητα» συμπλήρωσε υπενθυμίζοντας ότι «σε Γαλλία και Βρετανία έχουν πάρει τέτοια μέτρα για περιορισμό στο ωράριο λειτουργίας καταστημάτων».

Σύμφωνα με την ίδια «οι 65αρηδες είναι η ομάδα που δείχνει τη μεγαλύτερη συμμόρφωση και είναι κρίμα να τιμωρηθούν και αυτό προφανώς δεν μπορεί να γίνει».

Όσον αφορά τις καταλήψεις είπε «η εικόνα είναι πως θα αποκλιμακωθεί αυτό το φαινόμενο. Η θέση των μαθητών είναι μέσα στα σχολεία. Ελπίζω ότι αυτό θα ατονίσει».

Αναφερόμενη στην επίσκεψη Πομπέο είπε ότι «έχει σημασία για γεωπολιτικούς λόγους καθώς συνδέει και δείχνει με αυτόν τον τρόπο που η Ελλάδα μπορεί να είναι παράγοντας σταθερότητας τόσο στα δυτικά Βαλκάνια όσο και την ανατολική Μεσόγειο».
Κλείσιμο

Ειδήσεις σήμερα:

Αποκάλυψη βόμβα Νew York Times: O Tραμπ πλήρωνε 750 δολάρια φόρους το χρόνο!

Προσωπικό «φάουλ» του Ρουβά το παρκάρισμα στο Ηρώδειο - Τι απαντά ο ίδιος

ΕΝΦΙΑ: Οι τρεις διαφορετικές περιπτώσεις στα εκκαθαριστικά - Τι πρέπει να προσέξουν οι ιδιοκτήτες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης