Κούλογλου «αδειάζει» Λιάκο: «Ασφαλώς δεν θα έβαζα φωτιά» στην Μόρια

Κούλογλου «αδειάζει» Λιάκο: «Ασφαλώς δεν θα έβαζα φωτιά» στην Μόρια

Σαφείς αποστάσεις από τον Αντώνη Λιάκο κρατά ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - «Οι Αφγανοί που έβαλαν φωτιά στη Μόρια έχουν παραβιάσει τον νόμο» - Τι είπε για το νέο σήμα του ΣΥΡΙΖΑ 

kouloglou_stelios2
«Οι Αφγανοί που έβαλαν φωτιά στη Μόρια έχουν παραβιάσει το νόμο επομένως θα πρέπει να δικαστούν για την παραβίαση του ελληνικού νόμου, τον οποίο πρέπει να σέβονται Έλληνες και αλλοδαπό, και από εκεί και πέρα στη δίκη τους θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους οι δικαστές τα ελαφρυντικά στα οποία αναφέρεται ο κ. Λιάκος» απάντησε ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου αναφορικά με τις αιτιάσεις του συντρόφου του, Αντώνη Λιάκου, κρατώντας ξεκάθαρες αποστάσεις, μιλώντας στο ρ/σ Παραπολιτικά.

Αντίθετα με τον κ. Λιάκο που τάχθηκε υπέρ των Αφγανών που έβαλαν τις φωτιές στο ΚΥΤ, ο κ. Κούλογλου διαφοροποιήθηκε, λέγοντας πως «ασφαλώς δεν θα έβαζα φωτιά αλλά είναι αυτό που λέει ο Σαββόπουλος “είμαι 16άρης σας γ@@ω τα Λύκεια” αυτό είναι ένα ρητορικό σχήμα ούτε ο Σαββόπουλος ήθελε να ...τα Λύκεια. Είναι ένα ρητορικό σχήμα».

Κληθείς να σχολιάσει και την αλλαγή σήματος του κόμματός του, «καλαίσθητο ήταν» καταλήγοντας «δεν ξέρω αυτή τη στιγμή τι ακριβώς εξυπηρετεί από πλευράς πολιτικής σκοπιμότητας δεδομένου ότι υπάρχει μπροστά το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, υποθέτω ότι μετά το συνέδριο ενδεχομένως το καινούργιο κόμμα που θα προκύψει θα βγάλει και το δικό του logo αλλά ως προσωρινή λύση το βρίσκω καλαίσθητο».

Ειδήσεις σήμερα:

Ερευνάται το ενδεχόμενο εμπρησμού στον Έβρο - 15 φωτιές σε μόλις 48 ώρες

«Spy Game» - Ο χορός των κατασκόπων στην Ελλάδα: Άγνωστες ιστορίες με Αμερικανούς, Τούρκους, Μοσάντ και... ξανθιές καλλονές

Απαράδεκτη φραστική επίθεση οδηγού σε γυναίκες που επέβαιναν στο λεωφορείο - Βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης