Μαζεψτε τους και πισω ,προσφυγες δεν είναι για να παρουν ασυλο,δεν υπαρχει λογος να ειναι εδω
Χαρακτηριστικό του Ερντογάν ό τι λέει το πραγματοποιεί... Στην Ελλάδα οι απόψεις κοντόφθαλμων πολιτικών και η προσπάθεια να φανεί πετυχημένη κυβέρνηση είναι πιο σημαντική από τις ευθείες απειλές για πόλεμο από τον Τούρκο. Λες και περιμέναν οι Τούρκοι να εκλέξουμε τον Μητσοτάκη του μνημονίου με το αφιόνι των ΜΜΕ για να ξεκινήσουν το γλέντι των αμφισβητήσεων. Σταματήστε να μην παίρνετε στα σοβαρά τον Ερντογάν που μπήκε Συρία πήρε ρωσικούς πυραύλους κλπ και να ασχολείστε με το πώς θα φανεί καλή η κυβέρνηση και πώς θα φανεί κακός ο Τσίπρας που επί εποχής του οι Τούρκοι ήταν στο καβούκι τους. Ασχοληθείτε με την εθνική ομοψυχία.
Σας λέει τίποτε ή ημερομηνία βρωμυζαιοι?Την μέρα αυτη οι Τούρκοι απαγόρευσαν στον .........τουρκοφαγο Τσιπρα την Προσγείωση για ανεφοδιασμό του πρωθυπουργικού αεροσκάφους στη Ρόδο καθ οδόν γιατί ταξίδι στο Ιραν .Αποτέλεσμα ο χεστης .....τουρκοφαγος άλλαξε πορεία δεν προσγειώθηκε στον ελληνικοτατη Ρόδο για ανεφοδιασμό και πήγε μεσω Αιγυπτου και ισραηλ στο Ιραν.Για την αντιγραφή Μ.Πασοκ.Επειφη οι πασοκοι δεν συνηθιζουντα ψέμματα όπως οι ζαιοι διασταυρωστε το.Εναν τρεμανε οι Τούρκοι τον μέγιστο των μέγιστων Ανδρεα Παπανδρεου.
ΠΟΛΛΗ ΣΩΣΤΗ Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ „ΣΚΛΗΡΕΣ» ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΘΑ ΞΑΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ! ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Η ΕΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΔΙΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΝΔΥΛΙΑ Ή ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ!
Το θεμα ειναι να αγορασουμε φρεγατες σε συνεργασια με τη Γαλλια. Μονο αυτη μας σταθηκε στην Ανατολικη Μεσογειο απεναντι στην τρομοκρατια που επι ενα μηνα σουλατσαρει σε Ελληνικη υφαλοκρηπιδα και εμεις παρακολουθουμε αντι να τους βυθισουμε.
των μεγαλων ανδρων να βλεπουν την επομενη μερα !! και των ανικανων πολιτικων να παραμενουν παρατηρητες
Που έκανε ρε μεγάλε!!!! Το θέμα είναι,τί έκαναν όλοι αυτοί τόσα χρόνια?? Απάντηση :ΤΊΠΟΤΑ!!! Έβλεπαν τις ορδές και τις βάρκες να περνούν και όποιον τολμούσε να πει κάτι, αμέσως τον βάφτιζαν ρατσιστή!!!Αν όντως βλέπει μπροστά ο εν λόγω πολιτικός, ας μας απαντήσει καταρχήν για το πόσοι λαθρομετανάστες βρίσκονται στην χώρα μας και τι προβλέπει ότι θα γίνει με αυτούς!!!Εδώ σε θέλω μάστορα!!!
Ωραία εάν είναι έτσι η πρόγνωση, να πείτε στην Μερκελ ότι θα ανοίξουμε τον φράχτη εάν δεν αλλάξει την φιλοτουρκικη και φασιστική της πολιτικη.Ο Ερντογαν έτσι την χορεύει στο ταψί. Και αφήστε τις μπουρδολογιες περί των υπερασπιζουμε τα ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ σύνορα και τοιαύτα. Γκεγκε.